Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Haalt u al alles uit uw schooltassen verkoop? In deze blog leest u welke tassen het meest geschikt zijn voor Bag 2 school, verdeeld over drie leeftijdsgroepen. 

 

Vrolijke tassen voor kinderen

Voor kinderen tussen ongeveer 4 en 10 jaar oud heeft Beagles Originals vrolijke, hippe rugtassen. De tassen zijn aan de achterkant ergonomisch gevormd en voorzien van gefoamde schouderbanden, wat zorgt voor extra draagcomfort. Beagles Originals gebruikt natuurlijk katoen, bedekt met een biologisch afbreekbare transparante coating. Het materiaal is goed uit te wassen en makkelijk in gebruik. De ideale schooltas!

Vrolijke én ergonomische schooltassen

Super hip: de Torrent rugzak


Populaire rugzak voor jonge scholieren

Voor de scholier tussen de 10 en 15 jaar heeft Beagles Originals de Torrent rugzakken, een hele populaire schooltas onder jongeren. Het trendy design valt goed op en is herkenbaar door de vierkante vorm. In de tas vindt u een laptopvak en twee losse vakken. Deze tas is beschikbaar in twaalf verschillende kleuren en twee maten; 13,3 inch en 15,6 inch. 

 

 

" beschikbaar in twaalf verschillende kleuren "

- over de Torrent rugzak

Birmingham shopper van Charm London (art.nr. 20055)


Trendy tassen voor jonge meiden

Charm London is met een groot assortiment hippe laptoptassen en shoppers een populair merk voor jonge meiden. Een populaire tas is de Stratford laptoptas. Het simpele maar elegante design spreekt veel meiden aan en is ideaal als hippe schooltas. Er is genoeg ruimte voor boeken en een laptop tot 13,3 inch. Een andere veel verkochte tas de Birmingham shopper. Deze tas heeft iets langere handvaten. Het detail aan de voorkant geeft de tas extra uitstraling. Met een laptopvak van 15,6 inch is de tas iets ruimer dan de Stratford laptoptas. Maar beide tassen ogen elegant en gelieft bij schoolgaande meiden.

Ook klant worden bij Dugros?

Vraag een klantaccount aan of lees meer over ons School & Business assortiment.