Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Welke portemonnee past bij welke type klant? Kunt u al antwoord geven op deze vraag? In deze blog lichten wij een aantal populaire soorten portemonnees uit voor man en vrouw. Zo ontdekt u wat het beste bij uw klant past.

*Vergeet niet in te loggen als u de producten uit deze blog in de webshop wilt bekijken

Portemonnees voor mannen

We starten met een klassieker: de billfold portemonnee. Een tijdloos model die gemakkelijk in uw zak past. Dit is voor de man die van gemak houdt en op zoek is naar een alledaagse portemonnee. Onze ervaring leert dat donkere kleuren het meest populair zijn en goed verkocht worden, net zoals dit model.

Niet te vergeten, zijn de portemonnees met drukknoop of rits. In vele opzichten lijken deze portemonnees op een vernieuwde versie van de billfold portemonnee. Daarentegen past deze soort goed bij mannen die waarde hechten aan veiligheid. De drukknoop of rits zorgt ervoor dat de inhoud er niet zomaar uitvalt. Sluitbare portemonnees worden graag meegenomen op reis.

Ondanks dat deze portemonnees populair zijn, is het zo dat we minder contant en meer contactloos betalen. Er is behoefte aan een eenvoudige manier om pasjes op te bergen. Dat kan met Safety Wallet. De nieuwste Safety Wallets vindt u hier.

NIEUW: Hide & Stitches giftbox

Micmacbags portemonnee uit de Friendship collectie

Portemonnees voor vrouwen

Ook voor de vrouw bestaan de billfolds, drukknoop en ritsportemonnees. Ook zij houden van veiligheid en gemak als het om op het opbergen van contant geld en betaalpassen gaat. Toch is er één duidelijk verschil tussen man en vrouw: kleur! De portemonnee wordt door de vrouw gezien als mode accessoire. Keuze uit verschillende kleuren en modellen is daarom van belang.

Iets anders wat u vaker ziet bij vrouwen zijn coin purses. Dit is een portemonnee voor muntgeld en is prettig meenemen. Meestal kunt u ook wat briefgeld en een paar pasjes in kwijt.

De Safety Wallet zijn ook populair onder de dames. Zonder problemen dragen zij hiermee hun betaalpassen veilig mee. Daarbij past een kleine Safety Wallet makkelijker in een kleinere handtas.

Dit zijn onze topseries

 Niet alleen wij zijn blij met ons assortiment portemonnees. In het onderstaande lijstje vindt u de meest verkochte producten:

  1. Hide & Stitches Atlas: deze serie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren én valt goed in de smaak bij de vrouw. Met de hand geweven in Italië en prachtig, zacht leer. Ontdek deze collectie >
  2. Double-D FH-serie: billfold, drukknoop of met rits. Deze serie geeft u keuze uit alle drie. Voor zowel man als vrouw. Ontdek deze collectie >
  3. Gio Gini Rembrandt van Rijn: perfect voor de man die op zoek is naar een tijdloos model in donkere kleuren. Ontdek deze collectie >

Telefoontasje van Charm London


Contactloos betalen met smartphone!

Onze telefoon is altijd binnen handbereik. Tegenwoordig betalen we er zelfs mee. Dit is precies de reden dat onze telefoontasjes razendsnel verkopen. Een klein tasje waar zowel een telefoon in past, maar ook wat contant geld. Doordat de telefoontasjes klein zijn van formaat, zijn ze gemakkelijk mee te nemen.

Wilt uw klant een leuke print? Dan zijn de telefoontasjes van Charm London een goede optie. Liever iets meer opbergruimte? Dan zijn de Beagles Rebelle telefoontasjes helemaal geschikt.

Wilt u meer van ons assortiment zien?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!