Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Extra grote uitverkoop via social media

Daphne van Moné Lederwaren vertelt ons hoe zij de lockdown als ondernemer beleeft. Alhoewel ze eerlijk aangeeft dat het niet altijd makkelijk is, blijkt uit haar verhaal dat het lukt om optimistisch te blijven. Op dit moment verkoopt de ondernemer veel via social media. Er is zelfs een extra grote online sale van start gegaan!

Rond de kerst heeft Daphne bestellingen rond gebracht die via social media binnenkwamen. Dat was een succes. Vanaf nu fotografeert ze elke dag items uit de sale. "Die deel ik op social media. Gister zette ik wat online en toen kreeg ik niet alleen vragen over de tas die ik deelde, maar ook andere vragen. Dus doordat je een product deelt op Facebook, verkoop je ook andere dingen weer!"

"Ik deel elke dag producten uit de sale op social media"

Daphne pakt de sale dit jaar groter uit dan normaal. "Puur om ruimte te maken voor de nieuwe collectie."

"Zo veel mogelijk ruimen en dan de nieuwe collectie weer een plekje geven"

Op die manier probeert de ondernemer zich voor te bereiden op de dag dat haar winkel weer open mag. De nieuwe collectie is al ingekocht, Moné Lederwaren is klaar voor het nieuwe seizoen. "Zolang de winkel nog dicht is, komen we als collega's sowieso één keer per week bij elkaar. Zo blijven we toch van elkaar op de hoogte." Verder is het voor Daphne vooral uitkijken naar die ene dag dat de winkels weer open mogen. "Ik verwacht dat de consumenten straks blij zijn als ze eindelijk weer kunnen winkelen. Zolang wij als winkeliers ons goed aan het deurbeleid houden en goed op de regels letten, denk ik dat we weer leuk kunnen gaan verkopen straks."