Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vloggen in coronatijd

Annelore runt samen met haar ouders Tasjekopen Store. Tijdens de intelligente lockdown in maart is zij begonnen met vloggen. Dat werpt nu zijn vruchten af. "In de eerste lockdown ben ik shoplogs gaan maken van producten die wij verkopen. Onze klanten vonden het zo leuk dat ik er na de lockdown mee ben doorgegaan."

Doordat Tasjekopen Store heel actief is op social media, blijft de ondernemer in contact met haar klanten én gaat de verkoop gewoon door. De invloed van social media is zo groot op de verkoop dat het eigenlijk geen dag zonder kan. "Vandaag ben ik bijvoorbeeld minder online geweest en dat merk je direct in het aantal berichtjes en bestellingen. Het is belangrijk om zichtbaar te blijven. Op de momenten dat mijn volgers het meest online zijn, plaats ik berichten, waardoor de berichten een groot bereik hebben."

''Als ik een dag niets post, merken we dat aan het aantal bestellingen"

Soms is het moeilijk om optimistisch te blijven, maar toch blijven Annelore en haar ouders positief. "Bij elke bestelling doen we bij wijze van spreken een dansje. Alles is nu welkom. En als familie motiveren we ook elkaar. Als de een een dag minder positief is, peppen de andere hem/haar wel weer op. Onze winkel is ons kindje, onze passie. Toen we dicht moesten, zijn we echt even verdrietig geweest."

"als familie motiveren we elkaar"

Annelore bereidt zich voor op de dag dat de winkel weer open mag. "We zijn de winkel gewoon weer mooi aan het mooi maken. De winkel en etalage zijn opnieuw ingericht en alles is schoongemaakt voor een frisse start." De jonge ondernemer verwacht dat winkelen straks echt weer en dagje uit is, waardoor de verkoop fors zal stijgen. "Mensen hebben toch geld overgehouden de afgelopen tijd, dus zullen het straks extra leuk vinden om een nieuw sieraad of nieuwe tas te kopen. Laten we het hopen, het zou mooi zijn!"