Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Trendy de herfst in

De meest opvallende trends die we terugzien deze herfst zijn ruitpatronen, zachte stoffen en sportieve modellen in natuurtinten. Door dieper in deze trends te duiken hebben we voor u verschillende tassen geselecteerd die hier perfect bij passen. En natuurlijk konden we het niet laten om deze een eigen naam te geven.

In deze blog bespreken we de nieuwste trends Academia Styles en Landlife Leisure

Academia Styles

Wist u dat de kleur bruin het gevoel van warmte en gezelligheid geeft? Een mooie tas in één van de vele bruintinten is daarom nooit verkeerd. Het past perfect bij de herfst. Dat is niet het enige wat onder deze trend valt. In de Academia Styles trend ziet u ook verschillende patronen en stoffen terug.

Charm London - 20482221

Charm London - 20456005

Micmacbags - 20314031

Hide & Stitches - 20198006

Landlife Leisure

De herfst staat natuurlijk bekend om zijn wisselvallige weer, maar ook om de wandelingen in een kleurrijk bos. Daarom draait deze trend helemaal om  het buitenleven en de natuur. Wat hebben we daar voor nodig? Sportieve tassen die makkelijk mee kunnen tijdens een wandeling, maar ook goed blenden met de omgeving.

Beagles Originals - 19099029

Beagles - 20172005

Micmacbags - 18054100

Beagles Originals - 20243029

Meer doen met uw winkel?

De juiste tassen in uw winkel neerzetten, doet al veel. Toch kan dat beetje extra net wat meer helpen. Duik wat herfstdecoratie op en gebruik dit in uw etalage en winkel. Dat nodigt de mensen die langslopen uit om een kijkje te nemen. Wat herfstbladeren, een aantal pompoenen en lichtjes kunnen doen, daar verbaast u zich over.

Wilt u zich ook alvast voorbereiden op de winter? Daarvoor hebben we een trendrapport gemaakt. Bekijk deze hier!

Wilt u uw assortiment aanvullen met deze tassen?

Vraag dan vrijblijvend een demo-account aan!