Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

In deze blog zullen we een aantal doelgroep uitlichten. Elke groep heeft behoefte aan een ander soort tas, maar hebben vaak wel dezelfde eis. De tas moet er goed uitzien en functioneel zijn. Raad eens? Daar hebben wij er genoeg van. Lees snel verder!

Bent u al klant? Log dan in, vul de artikelnummers in en bestel direct!

Voor de kids

Elk kind wil graag een leuke tas voor school, zwemles, voetbal of de BSO. Een tas waarin alle spullen passen en makkelijk mee te nemen is. Tegenwoordig kiezen kinderen het liefst hun eigen tas uit, dus een ruim assortiment is gewenst. Hieronder staan de beste kindertassen met hun unieke punten. Daardoor zijn ze favoriet!

Beagles Originals - 18704

Beagles Originals - 18708 - binnenkort beschikbaar

Beagles Originals - 18709

Beagles Originals - 18711

Alle tassen hebben verstelbare schouderbanden, zodat de kinderen de tassen comfortabel kunnen dragen. Ook zijn deze tassen af te nemen met een doek, want ze zullen niet altijd schoon blijven tijdens het spelen. Daarnaast leren veel kinderen tegenwoordig via een laptop of tablet. Daarom hebben we er bij deze tassen voor gezorgd dat er een laptop of tablet in past door er een speciaal laptopvak in te maken.

Voor vrouwen

Elke vrouw wil een tas meenemen die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens past bij elke outfit. Daarom hebben wij verschillende soorten tassen geselecteerd, zodat er altijd één past bij de klant die uw winkel bezoekt.

Beagles Originals - 18168

Charm London - 18020

Charm London - 18469

Charm London - 20055

Rugzakken, een handtas en schoudertas. Zo is er voor elke vrouw een manier van dragen die zij fijn vindt. Het fijne aan deze tassen is de hoeveelheid ruimte. In elke tas past een laptop en naast die laptop is er genoeg plek over voor andere essentials. De schouderbanden van de rugzakken zijn verstelbaar, zodat deze door iedereen fijn gedragen kunnen worden. Daarnaast worden er bij onze hand- en schoudertassen een extra schouderband bijgeleverd. Hierdoor heeft uw klant de keuze om deze tassen ook over de schouder of crossbody te dragen. Zo hebben zij even hun handen vrij wanneer dat nodig is.

Voor mannen

Ook mannen hebben behoefte aan een goede tas voor het werk. Voor hen moet een tas vooral functioneel zijn. Zo moet er een laptop in passen en is het belangrijk dat de kleur niet te uitgesproken is. Door een neutrale kleur kan de tas altijd mee naar andere gelegenheden.

Beagles Originals - 20244

Beagles Originals - 20279

Hide & Stitches - 20278

Hide & Stitches - 20271

De eerste twee tassen hebben een sportievere look, waardoor deze ook makkelijk meegenomen kunnen naar school of op (werk)vakantie. De tassen van Hide & Stitches hebben een neutrale kleur en een simpele look. Hierdoor zijn ze perfect voor het werk. In elke tas past een tablet of laptop, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Ook bij deze tassen zijn de schouderbanden verstelbaar voor ultiem draagcomfort.

Deze tassen in uw winkel? 

Vraag dan vrijblijvend een demo-account aan!