Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

In dit blog geven wij u inspiratie en tips om uw etalage zomerklaar te maken en uw assortiment aan te vullen met de meest kleurrijke collecties. Niet alleen dat. Zoals u misschien al weet kunnen wij tijdens de zomerperiode meer stroom besparen. Onderaan deze blog geven wij 4 creatieve tips waarmee u extra stroom kan besparen.

Kleurrijke collecties

PE-Florence is natuurlijk een omisbaar merk tijdens de zomer. De prachtige kleuren, de rieten manden, strandtassen en schoudertassen van crochet en stro. Deze tassen zijn echt eyecatchers op het strand of bij het zwembad. PE-Florence zorgt deze zomer voor een perfecte match tussen uw consument en onze tassen. Onze nieuwste serie van PE-Florence is de Leisure serie. Vrolijke kleuren met oog op het milieu. Dat is wat uw consument wil.

Deze zomer mogen we ook de reisproducten niet vergeten. Bijna niemand komt de zomer door zonder reistas voor een weekendje weg of een heuptas voor een festival. Voor elke reis heeft uw klant de juiste tas nodig om zonder zorgen weg te gaan. De Beagles reistassen bezorgen uw klant een relaxte vakantie. Een tijd zonder zorgen.

Deze tassen verdienen natuurlijk een mooie plek in uw winkel. Daar is een geschikte zomeretalage voor nodig. Lees snel verder!

 

Opvallen met uw zomeretalage doet u zo!

Nu de zomertijd weer is ingegaan en het zonnetje wat meer schijnt, is het belangrijk om die zomerse sfeer ook terug te laten komen in uw etalage. Van die zomerse etalages wordt iedereen blij, toch? Het inrichten van uw etalage kan op verschillende manieren. Dit zijn de stappen die wij nemen:

  • Kies een thema: werken via een thema werkt efficiënt. Zo kunt u  beter afwegen welke producten u wel en niet kunt gebruiken bij dit thema. Denk bij thema's aan een tropisch, strand- of natuurthema.
  • Typerende items en kleuren: na het kiezen van een thema is het handig om producten en decoratie te kiezen die typerend zijn voor uw winkel. Uw (potentiële) klant moet u natuurlijk nog wel kunnen herkennen en het gevoel hebben dat zij welkom zijn. Denk bij het kiezen van decoratie aan het kleurgebruik. Knalgeel, zuurstokroze en beige zijn deze zomer helemaal hip!
  • Ga voor een eyecatcher: nu de producten en decoraties zijn gekozen, kunt u kiezen voor een specifieke eyecatcher. Uw etalage is het eerste visuele contactpunt van een winkel en meestal heeft u slechts enkele seconden om de aandacht van voorbijgangers te grijpen. Kies een eyecatcher op basis van deze vraag: welke boodschap wilt u uw voorbijgangers meegeven en wat kunt u in enkele seconden overbrengen?
  • QR-codes: heeft u naast een fysieke winkel ook een online shop? Geef de snelle voorbijgangers dan de kans om u later op te zoeken. Met een QR-code maakt u gemakkelijk een scanbare streepjescode van de link naar uw website of social media. Maak van deze code een sticker en plak deze op het raam van uw etalage. Het kost de bezoeker slechts een paar seconden om dit te scannen!

En ja, ook met een online shop kunt u deze tips toepassen! Zorg ervoor dat uw online bezoeker direct op uw homepage aangetrokken wordt door uw assortiment. Succes met uw (online) zomeretalage!

Beter voor de portemonnee

Wist u dat het gemiddelde elektriciteitsverbruik in de winter stijgt met 25%? Het is daarom algemeen bekend dat het in de zomer makkelijker is om stroomverbruik te verminderen. Daar wordt uw portemonnee blij van. Wij geven wat bespaartips weg:

  • De airco zal deze zomer vast weer uit de kast worden gehaald. Een airco die voor 200 uur één kamer koelt, verbruikt 150 kWh aan stroom. Dat is 15 keer zoveel als een normale ventilator die 200 uur aanstaat. Kies deze zomer dus voor een ventilator en een ijsje om af te koelen!
  • Gaat u een koude avond tegemoet dit voorjaar, maar staat er wel een heerlijke ovenschotel op het menu? Laat de oven dan afkoelen met de deur open. Zo kunt u uw huis verwarmen met de oven die zijn werk al heeft gedaan! Extra tip: eet bij een ander. Zo gaat de stroom in uw huis in die tijd helemaal niet aan.
  • Liefhebber van koffie en/of thee? Dan is de thermoskan uw beste vriend als het gaat om besparen. De grootste stroomslurper van een koffiezetapparaat is namelijk de warmhoudplaat. Schenk uw koffie en thee daarom direct in een thermoskan. Zo bespaart u ook gelijk de stroom van de waterkoker die niet opnieuw aan hoeft.
  • De stiekeme stroomvreters: standby apparaten. Zorg ervoor dat deze echt uit staan!

U kunt weer even vooruit met onze tips. Geniet van het voorjaar!

PE-Florence Recycle Life strandtas - 18486

Benieuwd naar onze zomeritems?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!