Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Per stuk inkopen

Bij ons kan je de producten per stuk inkopen. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over een overvol magazijn en zelf bepaalt wat en hoeveel je inkoopt.

Online en offline

Je kan zelf kiezen of je online inkopen doet via onze webshop of fysiek langskomt in onze Cash & Carry

Trendy merken en collecties

Wij geloven dat sterke merken beter verkopen. Daarom zorgen wij ervoor dat wij inspelen op de trends en consumentenbehoefte

Meer dan alleen een tassen groothandel

Ben je op zoek naar een leverancier van lederwaren die jou helpt om meer te verkopen? Een partner die uit ervaring weet wat goed verkoopt in jouw winkel? Dan ben je bij Dugros aan het juiste adres. Wij willen geen dozenschuiver zijn, maar een partner. Een partij die samen met jou kansen in de markt verzilvert en de winst aan jou laat. Als partner weten wij waar je écht behoefte aan heeft; meer omzet, meer klanten, snelheid, geen gedoe en minder risico.

Nieuwsgierig naar het gratis demo-account? In de video krijg je een voorproefje te zien.


Eenvoudig en snel klant worden

Heb je interesse in onze producten maar wil je eerst zeker van jouw zaak zijn voordat je direct klant wordt? Dat begrijpen wij! Zodra je bij ons een klantaanvraag heeft gedaan, zal je eerst toegang krijgen tot een demo omgeving. Binnen dit account kan je ons assortiment op uw gemak bekijken. Heb je genoeg rondgekeken en wil je de prijzen zien en een bestelling plaatsen? Ga naar ‘Mijn account’ en vervolgens naar ‘Klant worden’. Vul uw bedrijfsgegevens in en wij beoordelen jouw aanvraag binnen 2 werkdagen. Let op: wij accepteren geen aanvragen van winkeliers die aan platformverkoop doen.

Stap 1

Wil je onze producten ontdekken? Vraag dan direct een gratis demo-account aan.

Stap 2

Prijzen zien en een bestelling plaatsen? Klik dan op 'Klant worden' in jouw al eerder aangemaakte demo-account. Vul jouw gegevens in en wordt klant bij Dugros.

Wij beoordelen de klantaanvraag binnen 2 werkdagen. Na goedkeuring kan je jouw eerste bestelling plaatsen.


Meer dan alleen een tassen groothandel

Bent u op zoek naar een leverancier van lederwaren die u helpt om meer te verkopen? Een partner die uit ervaring weet wat goed verkoopt in uw winkel? Dan bent u bij Dugros aan het juiste adres. Wij willen geen dozenschuiver zijn, maar een partner. Een partij die samen met u kansen in de markt verzilvert en de winst aan u laat. Als partner weten wij waar u écht behoefte aan heeft; meer omzet, meer klanten, snelheid,  geen gedoe en minder risico.  

De voordelen van klant zijn bij Dugros: 

Houd uw (voorraad)risico laag door per stuk in te kopen

Profiteer van het gemak van alles onder één dak

Bestel gemakkelijk en snel via de webshop

Verhoog uw omzet met commerciële merken en modellen

Eenvoudig en snel klant worden

Heeft u interesse in onze producten maar wilt u eerst zeker van onze zaak zijn voordat u direct klant wordt? Dat begrijpen wij! Zodra u bij ons een klantaanvraag heeft gedaan, zult u eerst toegang krijgen tot een demo omgeving. Binnen dit account kun u ons assortiment op uw gemak bekijken. Heeft u genoeg rondgekeken en wilt u de prijzen zien en een bestelling plaatsen? Ga naar ‘Mijn account’ en vervolgens naar ‘Klant worden’. Vul uw bedrijfsgegevens in en wij beoordelen uw aanvraag binnen 2 werkdagen. 

Exclusief verkrijgbaar bij Dugros: