Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Per stuk inkopen

Bij ons kunt u uw producten per stuk inkopen. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een overvol magazijn en zelf bepaalt wat en hoeveel u inkoopt.

Online en offline

U kunt zelf kiezen of u online inkopen doet via onze webshop of fysiek langskomt in onze Cash & Carry

Trendy merken en collecties

Wij geloven dat sterke merken beter verkopen. Daarom zorgen wij ervoor dat wij inspelen op de trends en consumentenbehoefte

Meer dan alleen een tassen groothandel

Bent u op zoek naar een leverancier van lederwaren die u helpt om meer te verkopen? Een partner die uit ervaring weet wat goed verkoopt in uw winkel? Dan bent u bij Dugros aan het juiste adres. Wij willen geen dozenschuiver zijn, maar een partner. Een partij die samen met u kansen in de markt verzilvert en de winst aan u laat. Als partner weten wij waar u écht behoefte aan heeft; meer omzet, meer klanten, snelheid, geen gedoe en minder risico.

Nieuwsgierig naar het gratis demo-account? In de video krijgt u een voorproefje te zien.


Eenvoudig en snel klant worden

Heeft u interesse in onze producten maar wilt u eerst zeker van onze zaak zijn voordat u direct klant wordt? Dat begrijpen wij! Zodra u bij ons een klantaanvraag heeft gedaan, zult u eerst toegang krijgen tot een demo omgeving. Binnen dit account kun u ons assortiment op uw gemak bekijken. Heeft u genoeg rondgekeken en wilt u de prijzen zien en een bestelling plaatsen? Ga naar ‘Mijn account’ en vervolgens naar ‘Klant worden’. Vul uw bedrijfsgegevens in en wij beoordelen uw aanvraag binnen 2 werkdagen. Let op: wij accepteren geen aanvragen van winkeliers die aan platformverkoop doen.

Stap 1

Wilt u onze producten ontdekken? Vraag dan direct een gratis demo-account aan.

Stap 2

Prijzen zien en een bestelling plaatsen? Klik dan op 'Klant worden' in uw al eerder aangemaakte demo-account. Vul uw gegevens in en wordt klant bij Dugros.

Wij beoordelen uw klantaanvraag binnen 2 werkdagen. Na goedkeuring kunt u uw eerste bestelling plaatsen.


Meer dan alleen een tassen groothandel

Bent u op zoek naar een leverancier van lederwaren die u helpt om meer te verkopen? Een partner die uit ervaring weet wat goed verkoopt in uw winkel? Dan bent u bij Dugros aan het juiste adres. Wij willen geen dozenschuiver zijn, maar een partner. Een partij die samen met u kansen in de markt verzilvert en de winst aan u laat. Als partner weten wij waar u écht behoefte aan heeft; meer omzet, meer klanten, snelheid,  geen gedoe en minder risico.  

De voordelen van klant zijn bij Dugros: 

Houd uw (voorraad)risico laag door per stuk in te kopen

Profiteer van het gemak van alles onder één dak

Bestel gemakkelijk en snel via de webshop

Verhoog uw omzet met commerciële merken en modellen

Eenvoudig en snel klant worden

Heeft u interesse in onze producten maar wilt u eerst zeker van onze zaak zijn voordat u direct klant wordt? Dat begrijpen wij! Zodra u bij ons een klantaanvraag heeft gedaan, zult u eerst toegang krijgen tot een demo omgeving. Binnen dit account kun u ons assortiment op uw gemak bekijken. Heeft u genoeg rondgekeken en wilt u de prijzen zien en een bestelling plaatsen? Ga naar ‘Mijn account’ en vervolgens naar ‘Klant worden’. Vul uw bedrijfsgegevens in en wij beoordelen uw aanvraag binnen 2 werkdagen. 

Exclusief verkrijgbaar bij Dugros: