Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Meer dan alleen een groothandel

Bent u op zoek naar een leverancier van lederwaren die u helpt om meer te verkopen? Een partner die uit ervaring weet wat goed verkoopt in uw winkel? Dan bent u bij Dugros aan het juiste adres. Wij willen geen dozenschuiver zijn, maar een partner. Een partij die samen met u kansen in de markt verzilvert en de winst aan u laat. Als partner weten wij waar u écht behoefte aan heeft; meer omzet, meer klanten, snelheid,  geen gedoe en minder risico.  

De voordelen van klant zijn bij Dugros: 

Houd uw (voorraad)risico laag door per stuk in te kopen

Profiteer van het gemak van alles onder één dak

Bestel gemakkelijk en snel via de webshop

Verhoog uw omzet met commerciële merken en modellen

Klant worden kan eenvoudig en snel 

Heeft u interesse in onze producten maar wilt u eerst zeker van onze zaak zijn voordat u direct klant wordt? Dat begrijpen wij! Zodra u bij ons een klantaanvraag heeft gedaan, zult u eerst toegang krijgen tot een demo omgeving. Binnen dit account kun u ons assortiment op uw gemak bekijken. Heeft u genoeg rondgekeken en wilt u de prijzen zien en een bestelling plaatsen? Ga naar ‘Mijn account’ en vervolgens naar ‘Klant worden’. Vul uw bedrijfsgegevens in en wij beoordelen uw aanvraag binnen 2 werkdagen. Benieuwd? Vraag hieronder een account aan en krijg toegang tot het demo-account! 

Tassen

School en business

Travel

Portemonne

Riemen

Veelgestelde vragen

 • Kan ik direct inkopen?

  Het is niet mogelijk om direct prijzen te zien en in te kopen via de webshop. De reden hiervoor is dat wij nog een handmatige controle van uw aanvraag doen. Om onze klanten te beschermen houden we bijvoorbeeld rekening met locatie. Afhankelijk voor uw voorkeur voor merk kijken we ook naar de uitstraling en het assortiment van uw winkel.
 • Hoelang duurt het voordat ik een reactie krijg op een klantaanvraag?

  U krijgt direct toegang tot het assortiment. Dit demoaccount is geldig totdat u een reactie heeft gekregen op uw aanvraag. Wij proberen de klantaanvraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Als uw aanvraag goedgekeurd is kunt u ook bestellingen plaatsen. 
 • Waar beoordelen jullie een klantaanvraag op?

  Wij beoordelen elke klantaanvraag op dezelfde manier. Allereest kijken we naar de locatie. U, onze bestaande klanten en wij hebben er niks aan als er te veel dezelfde artikelen in een klein gebied verkocht worden. Daarom komen we de ligging van uw winkel ten opzichte van huidge klanten. Daarnaast bekijken we de uitstraling van uw winkel. Voor sommige merken hanteren wij wat strengere eisen om recht te doen aan het merk.

  Doet u een aanvraag als webshop dan kijken we naar de potentie van uw webshop, overige merken en eventuele fysieke locatie. 

 • Nemen jullie webshops aan als klant?

  Door de enorme toename in webshops zijn we de laatste jaren wat terughoudender geworden in het aannemen van online klanten. Prijsonrust en onderlinge concurrente is op de lange termijn niet goed voor de retailer, klant en leverancier. Uiteraard staat het u vrij om een aanvraag te doen en zullen wij deze beoordelen op potentie van uw webshop, overige merken en eventuele fysieke locatie. 
 • Mijn aanvraag is afgekeurd, wat nu?

  Uiteraard willen wij iedereen graag als klant. Tergelijkertijd hechten wij ook heel veel waarde aan de relatie met onze huidige klanten. Daarom moeten we in sommige gevallen besluiten een aanvraag af te wijzen. U krijgt hier van ons uitleg over. 
  Mocht de situatie wijzigen dan kunt u uiteraard opnieuwe een aanvraag doen.