Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Voor iedere dag

De oorsprong van het Nederlandse merk Enrico Benetti ligt in 1946, toen twee broers na de oorlog een bedrijf opzetten. Ze begonnen met het maken van leren items, voetballen en boodschappentassen.

Het bedrijf groeide al snel uit tot een succesvolle onderneming. Toen de zoons van de oprichters in het bedrijf kwamen begonnen ze met het importeren van damestassen en de productie van leren schooltassen. Later kwam er ook reisbagage bij, wat de collectie van Enrico Benetti compleet maakt; een geschikte tas of koffer voor iedere dag!

Het merk staat sinds 1946 voor vakmanschap en kwaliteit en dat is tot op de dag van vandaag het uitgangspunt. Kenmerkend voor Enrico Benetti is de goede prijs- kwaliteitverhouding en het veelzijdige, trendy assortiment. 

Onze collectie

De collectie van Enrico Benetti bestaat uit trendy tassen voor dames en heren, praktische en hippe rugzakken en schoudertassen voor naar school of het werk, stijlvolle business tassen, handige sport- en reistassen en zowel soft- als hardcase koffers op wielen en bijpassende reisaccessoires.

Bags

School

Business

Travel

Enrico Benetti bij Dugros inkopen?

Dugros is leverancier van het merk Enrico Benetti. U kunt dan ook een deel van het assortiment van Enrico Benetti via Dugros inkopen. De voordelen voor u op een rijtje:

Veelzijdig assortiment; een tas of koffer voor iedere dag

Goede prijs- kwaliteitverhouding

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers

Meer informatie: www.enrico-benetti.com