Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Op voorraad: nieuwe collectie Micmacbags

5 mei 2021 - Leneke Boender

Deze zomer staat bij Micmacbags vriendschap centraal. Een commerciële collectie met een eigenwijs tintje én een verhaal over verbinding in coronatijd. 


Dugros neemt ZEBRA over

24 februari 2021 - Leneke Boender

Sinds deze maand zijn wij de nieuwe eigenaar van ZEBRA, een merk in trendy tassen voor kinderen en dames ...


Old West wordt Hide & Stitches

18 februari 2021 - Leneke Boender

Iedereen die lederwaren inkoopt bij Dugros, kent Old West. Het merk maakte zich de laatste jaren sterk door kwaliteitsleder aan te bieden voor scherpe prijzen. Inmiddels is het merk toe aan een frisse wind. Daarom krijgt het een nieuwe naam: Hide & Stitches


Feestje vieren tijdens een lockdown?

17 februari 2021 - Leneke Boender

Een wedstrijd organiseren tijdens een lockdown. Hoe dan? Dugros trok begin februari de stoute schoen aan en zette €1200 shoptegoed op het spel voor retailers door heel Nederland. We organiseerden "De mooiste etalage van Nederland". 


Hoe blijf je positief tijdens een lockdown? Ondernemers vertellen

8 februari 2021 - Arnout van Nieuwaal

Tijdens de coronacrisis zijn heel veel ondernemers creatieve oplossing gaan bedenken. Vaak moesten ze daarvoor buiten hun comfortzone stappen. Wij vinden het bewonderingswaardig dat veel ondernemers zo veel veerkracht laten zien. Ter inspiratie voor alle ondernemers in Nederland hebben wij een vier klanten opgebeld. Ze vertelden ons wat zij doen om positief te blijven én omzet te draaien met gesloten winkeldeuren. We hopen dat onderstaande verhalen u inspireren!