Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

In het kort

Ben jij net als ons gek op mooie, fashionable tassen? Volg jij altijd de laatste modetrends? Ben jij ook nog eens commercieel ingesteld en krijg jij energie van contact met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze merken Micmacbags en Charm London zijn wij op zoek naar een enthousiaste topper die het leuk vindt om de stijlvolle collecties van deze merken én hun verhalen onder de aandacht te brengen bij ons klanten.

Wat ga je precies doen?

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van lederwaren, waaronder tassen. Tassen, daar ga jij je op focussen! Jij zult de collecties tassen van Micmacbags en Charm London onder de aandacht brengen bij onze klanten.

Micmacbags staat voor het creëeren van verhalen. Elke collectie van Micmacbags heeft een eigen uniek verhaal. Alle producten van dit merk zijn van echt leer en ontwerpen we zelf. De designs van de Charm London tassen zijn geïnspireerd op de high fashion vanuit de iconische modehoofdstad London. De collecties kenmerken zich door elegante, betaalbare damestassen voor jonge vrouwen. Voor elk merk is een duidelijke designtaal en zorgen we voor goede kwaliteit.

Met jouw commerciële skills zorg je ervoor dat klanten zoveel als mogelijk onze tassen verkopen. Je maakt een praatje met de klant en weet het verhaal van de tassen merken over te brengen. Waar nodig geef je advies, waardoor je een langdurige relatie met de klant opbouwt. Intern houd je goed contact met meerdere afdelingen, zodat zij jouw met materiaal kunnen ondersteunen en jij de klantrelatie zo optimaal mogelijk kan invullen.

Tot jouw takenpakket behoren onder andere:

  • Accounts in kaart brengen
  • Relatiebeheer
  • Accountplannen opstellen
  • Product- en marktinformatie verzamelen
  • Verkoopplannen maken
  • Omzet genereren

Kandidaatsprofiel

Het opbouwen en in stand houden van klantrelaties is geen probleem voor jou

Je vindt het leuk om Nederland door te reizen en neem hier zelf initiatief in

Je ziet het als een uitdaging om extra omzet te creëren en daarvoor zet je graag een stap extra

Je kan goed netwerken

Jij bent een doorzetter die in staat is om van elke dag een succes te maken

Kenniscriteria:

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Engels is een pré

Opleidingsniveau minimaal MBO niveau 3

Dugros biedt jou:

Dit is jouw unieke kans om je aan te sluiten bij een bedrijf dat volop aan het groeien is. Daarom zoeken we de juiste mensen om verder te groeien. Dit betekent voor jou veel vrijheid en veel doorgroeimogelijkheden. Ook betekent dit dat er een groot verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd wordt, dat je zelfstandig bent en graag op eigen initiatief aan de slag gaat.

Een zelfstandige baan met veel vrijheid

Auto van de zaak, inclusief iPad

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Pensioenregeling

Fietsregeling

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!

Net zo enthousiast als wij?

Dat is een goed teken! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270