Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

In het kort

Help jij mee onze merken verder uit te bouwen? Wegens enorme groei zijn wij op zoek naar een Junior Accountmanager, verantwoordelijk voor de middel- tot grote account in de DACH-landen en Denemarken. In deze functie ga jij het contact van al bestaande klanten onderhouden en ga je nieuwe contacten genereren. 

Wat ga je precies doen?

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van lederwaren, waaronder tassen. Tassen, daar ga jij je op focussen! Wij verkopen onze eigen tassenmerken aan retailers. Jij bent verantwoordelijk voor de lange termijn relatie, de omzetgroei en winstgevendheid van onze klanten die onze tassen afnemen. Hierbij borg je de kwaliteit en naleving van de gemaakte afspraken. Intern houd je goed contact en schakel je met meerdere afdelingen om jouw klantenrelatie zo optimaal mogelijk in te vullen.

Dit doe je door:

  • Het behalen van je salestargets.
  • Maximale omzet genereren door middel van verkoop en het closen van binnenkomende leads, via de showroom, telefoon en mail.
  • Je bouwt en onderhoudt een eigen klantenbestand op/uit.
  • Je bouwt relaties op met onze al bestaande klanten.
  • Je adviseert en helpt onze klanten, in een diversiteit aan branches, met het behalen van hun succes.

Kandidaatsprofiel

Het opbouwen en in stand houden van klantrelaties is geen probleem voor jou

Je vindt het leuk om Nederland en Duitsland door te reizen en neemt hier zelf initiatief in

Je ziet het als een uitdaging om extra omzet te creëren en daarvoor zet je graag een stap extra

Je kan goed netwerken

Jij bent een doorzetter die in staat is om van elke dag een succes te maken

Kenniscriteria:

Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift; Engels is een pré

Opleidingsniveau minimaal MBO niveau 3

Dugros biedt jou:

Dit is jouw unieke kans om je aan te sluiten bij een bedrijf dat volop aan het groeien is. Daarom zoeken we de juiste mensen om verder te groeien. Dit betekent voor jou veel vrijheid en veel doorgroeimogelijkheden. Ook betekent dit dat er een groot verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd wordt, dat je zelfstandig bent en graag op eigen initiatief aan de slag gaat.

Een zelfstandige baan met veel vrijheid

Auto van de zaak, inclusief iPad

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Pensioenregeling

Fietsregeling

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!

Net zo enthousiast als wij?

Dat is een goed teken! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270