Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Over de functie

Binnen Dugros zijn wij op zoek naar versterking voor onze IT-afdeling. Samen met één andere collega die zorgt voor eerste en tweedelijns ondersteuning, zorg je ervoor dat iedereen vlekkeloos zijn werk uit kan voeren en dat alles op rolletjes blijft lopen.

We zoeken iemand die de bedrijfsprocessen kan optimaliseren. Dus voel jij je prettig in een rol waarin in jij fungeert als brug tussen business en IT? Dat is deze functie voor jou!

Wat ga je doen

Je legt technische documentatie goed vast en daar waar je het mist, zorg jij dat er documentatie opgesteld wordt. Je beheert alle hoofdapplicaties zoals: Magento, Akeneo, AMF en PowerBI. Uiteraard is het ook mogelijk om deze kennis in de praktijk op te doen! Kennis van MySQL is een must.

Je zult je focussen op het inrichten, installeren, functioneren en optimaliseren van onze omgevingen. Op basis van je kennis van de processen en werkwijzen van de verschillende afdelingen, adviseer je over een optimaal gebruik van de functionaliteiten. Jij bent hierin de expert en weet de gebruikers op de juiste manier te adviseren.

Je denkt mee met de interne klant over oplossingen, maar kijkt ook zelf vooruit. Je houdt je bezig met het signaleren van problemen en zorgt voor passende oplossingen.

Wie jij bent:

Je bent een no-nonsense aanpakker die binnen Dugros graag wil meewerken aan een professionaliseringslag

Je bent proactief en werkt accuraat

Ervaring met SQL en SQL database is een must evenals kennis van MySQL

Kennis van DAX en EDI zou perfect zijn

Je bent stressbestendig

Je kunt heel goed zelfstandig werken

Je bent communicatief vaardig en sociaal ingesteld

Dugros biedt jou:

Een informele werksfeer, met veel jonge, gedreven collega's

24 vakantiedagen

Pensioenregeling

Fietsregeling

Vrijdagmiddagborrels, kerstborrels, barbecues en een jaarlijks bedrijfsuitje

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen

Over Dugros

Zestig gedreven mensen zetten zich dagelijks in voor retailers door heel Europa. Als team vinden we de onderlinge sfeer belangrijk en samen zijn we altijd op zoek naar uitdaging. Vanuit acht verschillende afdelingen willen we allemaal het beste voor onze klant bereiken. Van een goed productontwerp tot een snelle levering.

Net zo enthousiast als wij?

Dat is een goed teken! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270