Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vakantiebaan/bijbaan/zaterdagbaan

Een bijbaan met eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en gezelligheid. Cross jij straks heel West-Nederland door in 1 van onze bussen van de “Bag-Up Service”?

Wij zoeken een “merchandiser” die zeer flexibel inzetbaar is en op veel vrije momenten lekker aan het werk wil voor onze mooie organisatie met mooie producten. Geen idee wat het werk als merchandiser inhoudt?

Vandaag laten we je kennis maken met een super uitdagende bijbaan! Als merchandiser ontzorg je de klanten van onze Bag-Up Service. Elke zaterdag rijd je in een bus -volgeladen met tassen- langs winkeliers om hun tassenmolen weer tiptop achter te laten. Winkels die in het weekend extra tassen nodig hebben, bezoek jij op zaterdag. Je bent dus eigenlijk de back-up voor jouw collega’s die doordeweeks de winkels bevoorraden.

 

Dugros biedt jou:

Vrijheid: je rijdt op een bus door het westen van Nederland

Verantwoordelijkheid: jij zorgt ervoor dat de tassenmolen er representatief bijstaat!

Gezelligheid: winkeliers maken graag een praatje :)

Commerciële uitdaging: extra tassen verkopen op jouw route zien wij graag!

Borrels en leuke bedrijfsuitjes

Korting op tassen, portemonnees, koffers en riemen

Wat neem jij mee:

Je bent enthousiast, houd van aanpakken en maakt het mensen graag naar de zin 

Je zit niet om een praatje verlegen en vindt het leuk om iets te verkopen

Je bent representatief (op zaterdag ben je het gezicht van onze Bag-Up Service!)

Je bent zelfstandig en in staat om verantwoordelijkheid te dragen

Je bent in het bezit van een B-rijbewijs

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Over Bag-Up Service

Bag-Up Service biedt winkeliers de mogelijkheid om kostenloos een tassenmolen te laten plaatsen voor- of in de winkel. Met regelmaat wordt de tassenmolen bijgevuld door routeverkopers van de Bag-Up Service. Alleen verkochte tassen worden gefactureerd aan de winkelier. Dugros geeft haar klanten hiermee 100% ontzorging en 0% risico. Geen wonder  dat dit concept zo succesvol is! 

Over Dugros en team Merchandise

Dugros is een Groothandel in tassen, koffers en lederwaren waar werken geen dag saai is! Binnen dit gezellige familiebedrijf in Oud Beijerland werkt een jong en dynamisch team iedere dag hard om ervoor te zorgen dat onze klanten binnen en buiten Nederland tevreden zijn.

Zestig gedreven mensen zetten zich dagelijks in voor retailers door heel Europa. Als team vinden we de onderlinge sfeer belangrijk en samen blijven we zoeken naar nieuwe uitdagingen. Vanuit acht verschillende afdelingen willen we allemaal het beste voor onze klant bereiken. Afdeling Merchandise zorgt ervoor dat de voorraden van onze klanten op tijd en op de juiste wijze worden aangevuld en gepresenteerd.  

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270