Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

In het kort

Wij zijn Dugros, aangenaam! Een gedreven familiebedrijf gevestigd in Oud-Beijerland met zo'n 90 collega's. Elke dag zijn we met z'n allen aan het knallen om onze klanten blij te maken met onze tassen, portemonnees, riemen en andere lederwaren. Ter uitbreiding van team Verkoop zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst die administratief sterk is en energie krijgt van klantcontact. Ben jij een no-nonsense, eerlijk en open persoon die houdt van knallen en het zetten van een stapje extra? Dan ben jij meer dan welkom bij ons!

Wat ga je precies doen?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor de klant en de spil in de organisatie die ervoor gaat zorgen dat de sales vlekkeloos verloopt.

Met jouw administratieve vaardigheden en commerciële drive weet jij de verkopers en klanten succesvol te bedienen. Denk hierbij aan het behandelen en inzetten van orders, het ondersteunen van de accountmanagers, advies uitbrengen richting klanten en onderhandelen over prijsafspraken. Ook zul je zo nu en dan met één van de accountmanagers een beurs bijwonen ter assistentie van de verkoper. Je zorgt voor een optimale klanttevredenheid en jij kunt de accountmanagers commercieel en administratief ondersteunen.

Tot jouw takenpakket behoren onder andere;

  • Afhandelen van binnenkomende telefonie
  • Klanten adviseren en informeren over onze producten, leveringen en voorwaarden met als doel verkoop van onze producten
  • Aanvragen in behandeling nemen en omzetten naar offertes en orders
  • Het verwerken van offertes, orders en bijbehorende inkoopbestellingen in ons systeem
  • Ondersteunen van onze accountmanagers
  • Erop toezien dat afspraken met de klant door onze interne afdelingen kan worden nageleefd

Kandidaatsprofiel

Je ziet het als een uitdaging om de klant zo goed mogelijk te woord te staan en daarme extra omzet te creëren. Daarvoor zet je graag een stap extra.

Reisbereidheid om eventueel klanten te bezoeken en deel te nemen aan beurzen en evenementen ter assistentie aan de accountmanagers

Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid

Administratief sterk

Kenniscriteria:

Minimaal een MBO 3 diploma, het liefst in een relevant vakgebied als verkoop of administratie

Bekend met met geautomatiseerde systemen en ervaring met software als MS Office, Excel en CRM-systemen

Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Duits is een pré

Dugros biedt jou:

Dit is jouw unieke kans om je aan te sluiten bij een bedrijf dat volop aan het groeien is. We gaan hard en we zoeken de juiste mensen om verder te groeien. Dit betekent voor jou veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden. Ook betekent dit dat er een groot verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd wordt, dat je zelfstandig bent en graag op eigen initiatief aan de slag gaat.

Een veelzijdige baan waarin jij de touwtjes in eigen hand kunt nemen

Een jong, hardwerkend, gezellig team

Fietsregeling

Pensioenregeling

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!

Net zo enthousiast als wij?

Dat is een goed teken! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270