Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

HR-adviseur (16-24 uur)

Weet jij te midden van een ambitieus en informeel team oog te houden voor de persoonlijke ontwikkeling van de mensen en de professionalisering van de organisatie? Welkom in Oud-Beijerland! Team Dugros is op zoek naar een HR-adviseur.

Als tassengroothandel maken wij honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij met onze tassen, portemonnees, riemen en koffers. Met trots werken we dagelijks voor nationale- en internationale klanten, waarbij de focus ligt op Nederland, België en Duitsland. Adviseer jij onze organisatie straks op het gebied van HR?

Jouw functie:

Als HR-adviseur sta je in de organisatie. Je kent onze mensen en luistert niet alleen naar wat er gezegd wordt, maar 'hoort' ook wat er níet gezegd wordt. Je waardeert de informele sfeer van ons familiebedrijf. Wij zijn soms chaotisch en eigenwijs, dus je mag accuraat zijn en het hebben van een gezonde dosis overtuigingskracht is niet verkeerd. Je bent de vraagbaak voor de mensen van Dugros (50fte) en de kartrekker van HR-verbeterprojecten. Je vervult een expertiserol t.a.v. alle operationele en administratieve processen. Jouw verantwoordelijkheid is het ontwikkelen, implementeren en borgen van ons HR-beleid binnen de kaders van wet- en regelgeving in aansluiting op de ondernemingsstrategie.

"Ons team is gebaat iemand die in alle drukte oog heeft voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen.” Arnout van Nieuwaal, marketing manager

Dugros biedt jou:

Een informele, collegiale sfeer en korte communicatielijnen

Een uitdagende functie waarbij je ook coacht

Een marktconform salaris met een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Hele gezellige vrijdagmiddag borrels, barbecues en een jaarlijks bedrijfsuitje

Korting op de mooiste tassen, portemonnees, koffers en riemen

Wat we van jou verwachten:

Je bent zelfstandig en neemt graag initiatief

Je herkent de behoeftes en problemen van de organisatie en bedenkt daar proactief oplossingen voor

Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau op HR-vakgebied

5 jaar relevante werkervaring

Jij bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het vakgebied en van relevante wet- en regelgeving

Je bent zeer ervaren in het werken met de software van Microsoft 365 (voorheen Office)

Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift

Kennis van Loket en Tamigo is een pre

Dit wordt jouw werkplek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut
enim ad minim veniam, quis.

Over Dugros en team Merchandise

Dugros is een Groothandel in tassen, koffers en lederwaren waar werken geen dag saai is! Binnen dit gezellige familiebedrijf in Oud Beijerland werkt een jong en dynamisch team iedere dag hard om ervoor te zorgen dat onze klanten binnen en buiten Nederland tevreden zijn.

Zestig gedreven mensen zetten zich dagelijks in voor retailers door heel Europa. Als team vinden we de onderlinge sfeer belangrijk en samen blijven we zoeken naar nieuwe uitdagingen. Vanuit acht verschillende afdelingen willen we allemaal het beste voor onze klant bereiken. Afdeling Merchandise zorgt ervoor dat de voorraden van onze klanten op tijd en op de juiste wijze worden aangevuld en gepresenteerd.  

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279