Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Junior Online Marketeer (fulltime)

Is Google your middle name and social your guilty pleasure? Duizenden online gebruikers vinden, liken en kopen door jouw online skills. Jij zorgt voor online zichtbaarheid van Dugros en onze merken.

Als junior online marketeer maak je deel uit van afdeling Marketing & Design. Jouw uitdaging is het online succesvol maken van Dugros, maar ook merken als Micmacbags, SoDutch, Zebra Trends en Charm London. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de socials, de vindbaarheid van onze websites én het monitoren van onze SEA campagnes. Ook het maken van toffe e-mailcampagnes behoren tot jouw takenpakket. Saai is jouw functie zeker niet, want onze doelgroep is zowel de consument (b2c) als de retailer (b2b).

Team Marketing zoekt

Een enthousiasteling. Heb jij een proactieve houding, ben je leergierig, creatief en altijd uit op ontwikkeling? Dan zoeken we jou. Jarenlange ervaring vinden we minder belangrijk. Ervaring komt vanzelf en bovendien doe je het niet alleen. Naast een professioneel team met behulpzame collega’s, kan je ook altijd terugvallen op een online marketingbureau. Binnen onze afdeling leer je veel en snel.

Jij gaat voor online succes!

Collega's Leneke en Lauren

Dugros biedt jou:

Een leerzame baan waarin je jezelf echt kan ontwikkelen

Je komt te werken in een team van vijf super leuke collega’s (al zeggen we het zelf)

De hele dag door flauwe woordgrapjes en internetgekkies

Je werkt tussen de tassen, super inspirerende werkplek!

Ruimte om fouten te maken, zolang je er maar van leert

Een goed salaris

Vrijdagmiddag borrels, barbecues en een jaarlijks bedrijfsuitje

Korting op de mooiste tassen, portemonnees, koffers en riemen

Over team Marketing & Design

Binnen ons familiebedrijf is afdeling Marketing & Design verantwoordelijk voor de branding en het design van Dugros, onze eigen merken en de private label orders van klanten. Stiekem vinden ze zichzelf het beste team van Dugros. We doen daar verder geen uitspraak over, maar eerlijk is eerlijk: jong en ambitieus zijn ze zeker. Pas jij daar wel tussen? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Dit wordt jouw werkplek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut
enim ad minim veniam, quis.

Over Dugros en team Merchandise

Dugros is een Groothandel in tassen, koffers en lederwaren waar werken geen dag saai is! Binnen dit gezellige familiebedrijf in Oud Beijerland werkt een jong en dynamisch team iedere dag hard om ervoor te zorgen dat onze klanten binnen en buiten Nederland tevreden zijn.

Zestig gedreven mensen zetten zich dagelijks in voor retailers door heel Europa. Als team vinden we de onderlinge sfeer belangrijk en samen blijven we zoeken naar nieuwe uitdagingen. Vanuit acht verschillende afdelingen willen we allemaal het beste voor onze klant bereiken. Afdeling Merchandise zorgt ervoor dat de voorraden van onze klanten op tijd en op de juiste wijze worden aangevuld en gepresenteerd.  

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279