Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vacature Logistiek medewerker

Ben je op zoek naar een afwisselende, logistieke baan met de nodige uitdaging? En wil jij deel uitmaken van het logistieke proces binnen onze groothandel met ruim 3000 m2 aan voorraad? Dan hebben we bij Dugros de plek voor jou!

Voor onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces met bijbehorende administratie en het bewaken van de kwaliteit. Zonder jouw werkzaamheden komen de goederen en producten nooit bij de eindgebruiker!

Dus ben jij die logistieke duizendpoot die deze verantwoordelijkheden op zich wilt nemen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Binnen Dugros kunnen klanten terecht voor een totaal aanbod van tassen, koffers en aanverwante (lederwaren)producten. Onze producten worden wereldwijd verkocht. Als Logistiek Medewerker bij Dugros zal jij betrokken zijn bij de logistieke processen van deze goederen.

Je zult je bezighouden met het laden en lossen van vrachtwagens die onze producten leveren. Je controleert de inkomende leveringen op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens verplaats je de binnenkomende goederen naar de juiste plek in onze opslag, waarbij je gebruikt maakt van o.a. een heftruck.

Wanneer een klant een bestelling heeft gedaan, zorg je er met je collega's van logistiek én de transporteurs voor dat de bestelling correct verwerkt en op tijd verzonden wordt. Je voert regelmatig kwaliteitscontroles uit op onze producten, zodat alleen hoogwaardige producten de deur uit gaan. Een stukje administratie is voor jou geen probleem. Van de binnenkomende- en uitgaande goederen hou je bijvoorbeeld verzend- en ontvangstbewijzen bij en check je voorraadlijsten en rapporten over het verloop van de logistieke processen.

Kandidaatsprofiel

Je bent een aanpakket met een goede fysieke conditie

Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail om ervoor te zorgen dat bestellingen correct worden verwerkt

Goede organisatorische vaardigheden om het magazijn opgeruimd en gestructureerd te houden

Je bent een teamplayer die goed kan samenwerken met collega's

Je bent flexibel om te werken met veranderende werkschema's en piekperiodes

Kenniscriteria:

Basiskennis van logistieke processen

Bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat

Kennis van software als MS Office (Excel), voorraadbeheersing, warehousing en automatiserings- en AMF systemen

Je beheerst de Nederlandse taal. Engels en Duits is een pré.

Dugros biedt jou

Een veelzijdige baan waarbij geen dag hetzelfde zal zijn!

Een hechte, hardwerkende groep collega's

Groeimogelijkheden

Fietsregeling

Pensioenregeling

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!