Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vacature Logistiek medewerker (fulltime)

Tijdens het werk samen knallen, in de pauze een portje darten of (tafel)voetballen. 

Team Logistiek (acht enthousiaste en gedreven Dugros’ers) is op zoek naar versterking. Houd jij van hard werken, collegialiteit en humor? Welkom bij Dugros!

Als logistiek medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de inkomende- en uitgaande goederen. Jullie verwerken alle activiteiten met betrekking tot goederenontvangst, opslag, orderpicking en distributie. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten en verzendingen.

Wie jij bent

Je bent een echte doorzetter en in staat om van elke dag een succes te maken. Je ziet het als een uitdaging om de afdeling logistiek naar een hoger plan te tillen en daarvoor zet je graag een stap extra. Daarnaast verlies je de commerciële doelstellingen van Dugros niet uit het oog. Jouw gedrevenheid is een aanwinst voor de afdeling. 

Minimaal MBO+ werk- en denkniveau op logistiek gebied

Ervaring binnen de logistieke sector

Adequate kennis van software als MS office (waaronder Excel), voorraadbeheersing, warehousing, automatiserings-en AMF systemen

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré

Dugros biedt jou

Een jonge en dynamische omgeving

Een informele werksfeer

Gezellige collega’s met veel humor

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Een goed salaris

Vrijdagmiddag borrels, barbecues en een jaarlijks bedrijfsuitje

Korting op de mooiste tassen, portemonnees, koffers en riemen

Dit wordt jouw werkplek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut
enim ad minim veniam, quis.

Over Dugros en team Merchandise

Dugros is een Groothandel in tassen, koffers en lederwaren waar werken geen dag saai is! Binnen dit gezellige familiebedrijf in Oud Beijerland werkt een jong en dynamisch team iedere dag hard om ervoor te zorgen dat onze klanten binnen en buiten Nederland tevreden zijn.

Zestig gedreven mensen zetten zich dagelijks in voor retailers door heel Europa. Als team vinden we de onderlinge sfeer belangrijk en samen blijven we zoeken naar nieuwe uitdagingen. Vanuit acht verschillende afdelingen willen we allemaal het beste voor onze klant bereiken. Afdeling Merchandise zorgt ervoor dat de voorraden van onze klanten op tijd en op de juiste wijze worden aangevuld en gepresenteerd.  

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279