Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Medewerker productfotografie (16 uur)

Weet jij al vóór de flits of de foto gaat lukken? Dan is de functie medewerker productfotografie het ‘perfecte plaatje’ voor jou.

In deze functie ben je een belangrijke schakel in het inkoopproces én de online marketing. Iedere tas, portemonnee, riem of koffer komt eerst langs jou. Door ze nauwkeurig op de foto te zetten, is een product makkelijk terug te vinden in het voorraadsysteem. Daarnaast zorgt een goede productfoto voor een betere verkoop op de Dugros webshop en bij onze klanten. Samen met je collega stem je af wat de planning van de week wordt en inventariseer je de producten die op de foto moeten. Je doet het zeker niet alleen!

Alle tassen moeten strak op de foto, dus af en toe moet er wat opgevuld worden. Nadat je de foto maakt, moet deze gecontroleerd of bijgewerkt worden. Het is een secuur werkje en je moet ‘pietje precies’ zijn. Jouw foto gaat namelijk naar honderden klanten en diverse websites. Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct!

Meer informatie

Werkzaamheden medewerker productfotografie:

Week- en dagplanning maken

‘Fotoklaar’ maken van producten

Fotograferen van producten

Bewerken van productfoto’s

Onderhouden van studio en fotomateriaal

Relevante competenties

Flexibel

Duidelijk

Gestructureerd

Stressbestendig

Proactief handelen

Dugros biedt jou:

Flexibele werktijden in overleg mogelijk*

Je werkt tussen de tassen, een super inspirerende werkplek!

Een professionele werkomgeving

Niet onbelangrijk: je krijgt korting op tassen, portemonnees en riemen

* We zoeken iemand die ons team sowieso op de woensdagen komt versterken, de overige uren kunnen ingezet worden op basis van jouw voorkeur.

Wat we van jou verwachten

Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken

Flexibele instelling qua werkdagen

Ervaring met Orbitvu is een pré

Over team Marketing & Design

Dugros is dé partner in lederwaren. Behalve groothandel zijn we ook producent en importeur van tassen, koffers en lederwaren. Binnen dit gezellige familiebedrijf in Oud Beijerland verzorgt Afdeling Marketing & Design - een jong en dynamisch team -  de branding en het design voor zowel onze eigen merken als private label orders van klanten.

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279

Dit wordt jouw werkplek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut
enim ad minim veniam, quis.