Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vacature Orderpicker (parttime)

Flexibele werktijden!

Wil jij werken terwijl jouw kinderen op school zitten, naast jouw studie of maak je gewoon graag korte dagen? Heb jij geen relevante werkervaring maar ga je toch graag aan de slag? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega orderpicker die ons team parttime (12 tot 20 uur) komt versterken.

Samen met jouw energieke en gezellige collega’s ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces binnen Dugros. Jullie zorgen er samen voor dat de orders zo snel mogelijk ons magazijn verlaten. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het picken van orders (producten) op de juiste locatie in het magazijn.

Wie jij bent

Je bent een echte doorzetter en in staat om van elke dag een succes te maken. Je zet graag een stap extra en verliest de normen en waarden van onze organisatie nooit uit het oog.

MBO werk- en denkniveau

Je bent bekend met werken in een IT-gedreven werkomgeving

Beheersing van de Nederlandse taal

Dugros biedt jou:

Een gezellige werkplek

Flexibele werktijden; samen spreken we jouw werktijden af

Vrijdagmiddag borrels, barbecues en een jaarlijks bedrijfsuitje

Korting op de mooiste tassen, portemonnees, koffers en riemen

Dit wordt jouw werkplek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut
enim ad minim veniam, quis.

Over Dugros en team Merchandise

Dugros is een Groothandel in tassen, koffers en lederwaren waar werken geen dag saai is! Binnen dit gezellige familiebedrijf in Oud Beijerland werkt een jong en dynamisch team iedere dag hard om ervoor te zorgen dat onze klanten binnen en buiten Nederland tevreden zijn.

Zestig gedreven mensen zetten zich dagelijks in voor retailers door heel Europa. Als team vinden we de onderlinge sfeer belangrijk en samen blijven we zoeken naar nieuwe uitdagingen. Vanuit acht verschillende afdelingen willen we allemaal het beste voor onze klant bereiken. Afdeling Merchandise zorgt ervoor dat de voorraden van onze klanten op tijd en op de juiste wijze worden aangevuld en gepresenteerd.  

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279