Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vacature Routeverkoper (fulltime)

Regio Nijkerk / Apeldoorn

Dugros is op zoek naar een Routeverkoper voor regio Nijkerk/Apeldoorn om ons team fulltime te komen versterken! Zin om te groeien, en te knallen in een organisatie vol kansen? Dugros weet daar wel raad mee en geeft je een rayon die je volledig naar je hand kan zetten en wat doe je…?

In de functie van Routeverkoper, zorg jij ervoor de klanten op jouw route met trots onze producten kunnen verkopen want jij zorgt voor de juiste presentatie en voorraad.

In de functie van Routeverkoper ben je dagelijks bezig om het maximale uit jouw rayon te halen. Met één van onze goed uitgeruste bedrijfsbussen, bezoek je dagelijks je klanten. Je zorgt ervoor dat de winkels altijd up to date zijn en op de juiste tijden bezocht worden. Je bent vrij om je dagen in te plannen, om zoveel mogelijk klanten zo goed mogelijk te bedienen op de juiste tijd en op de juiste wijze.

Je bent een echte doorzetter en in staat om van elke dag een succes te maken. Je ziet het als een uitdaging om extra omzet te creëren en daarvoor zet je graag een stap extra. Daarnaast verlies je de commerciële doelstellingen van Dugros niet uit het oog en is jouw gedrevenheid in inzet een aanwinst.

Meer informatie

Wat neem jij mee:

Je hebt een positieve instelling & bent sales- en servicegericht;

Je hebt een vlotte babbel en een goed luisterend oor;

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

Je bent zelfstandig en flexibel inzetbaar;

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;

Je bent in het bezit van een B-rijbewijs, C is een pré.

Dugros biedt jou:

Een afwisselende functie

Marktconform salaris en vakantiedagen

Leuke collega’s

Borrels en leuke bedrijfsuitjes

Korting op het gehele assortiment!

Dit wordt jouw werkplek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut
enim ad minim veniam, quis.

Over Dugros en team Merchandise

Dugros is een Groothandel in tassen, koffers en lederwaren waar werken geen dag saai is! Binnen dit gezellige familiebedrijf in Oud Beijerland werkt een jong en dynamisch team iedere dag hard om ervoor te zorgen dat onze klanten binnen en buiten Nederland tevreden zijn.

Zestig gedreven mensen zetten zich dagelijks in voor retailers door heel Europa. Als team vinden we de onderlinge sfeer belangrijk en samen blijven we zoeken naar nieuwe uitdagingen. Vanuit acht verschillende afdelingen willen we allemaal het beste voor onze klant bereiken. Afdeling Merchandise zorgt ervoor dat de voorraden van onze klanten op tijd en op de juiste wijze worden aangevuld en gepresenteerd.  

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279