Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Schoonmaker m/v (15 uur)

Dugros is een gezellig familiebedrijf. Als schoonmaaker (m/v) ben je echt onderdeel van het team. Elke dag weer zit de werksfeer er goed in! Ben jij op zoek naar een makkelijk instapbare (bij)baan met flexibele werktijden? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Over het werk

Je draagt zorg voor een aangename werkomgeving door het kantoor van Dugros schoon te houden. Dit zijn de werkplekken van de collega's, maar ook de kantine en de toiletten. Hygiëne staat bij jou op nummer 1. Van stofzuigen tot het reinigen van de koffieautomaat ... jij draait je hand er niet voor om! Omdat de werktijden in overleg zijn, is dit werk makkelijk te combineren met een studie, gezin of andere baan.

Neem snel contact op om de flexibele mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie

Wie jij bent

Je bent enthousiast

Je bent schoon en houdt van schoon

Je bent een echte aanpakker

Je bent flexibel

Je bent zelfstandig 

Je werkt nauwkeurig

Dugros biedt jou

Een fijne werksfeer

Marktconform salaris

Een professionele werkomgeving

Je werkt tussen de tassen, een super inspirerende werkplek!

Niet onbelangrijk: je krijgt korting op tassen, portemonnees en riemen

"Door de band die ik met collega's heb, voelt Dugros als een grote familie. De persoonlijke gesprekken waardeer ik heel erg."

Over team Marketing & Design

Dugros is dé partner in lederwaren. Behalve groothandel zijn we ook producent en importeur van tassen, koffers en lederwaren. Binnen dit gezellige familiebedrijf in Oud Beijerland verzorgt Afdeling Marketing & Design - een jong en dynamisch team -  de branding en het design voor zowel onze eigen merken als private label orders van klanten.

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630295

Dit wordt jouw werkplek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut
enim ad minim veniam, quis.