Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vacature voorraadbeheerder

Ben jij graag actief bezig in een magazijn, maar word je ook blij van administratieve taken? En lijkt het jou tof deel uit te maken van het logistieke proces binnen onze groothandel met ruim 3000M2 aan voorraad? Dan hebben we bij Dugros plek voor jou!

 

Voor onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een Voorraadbeheerder. Jij zal de verantwoording krijgen voor het op peil houden van de voorraad in ons magazijn. Zonder jouw werkzaamheden komen de goederen en producten nooit bij de eindgebruiker.

 

Dus ben jij een logistieke duizendpoot die deze verantwoordelijkheid op zich wilt pakken? En die onderdeel wil uitmaken van een jong, groeiend bedrijf  in tassen en lederwaren? Lees dan snel verder! 

 

Functieomschrijving

Binnen Dugros kunnen klanten terecht voor een totaal aanbod van tassen, koffers en aanverwante (lederwaren)producten. Onze producten worden wereldwijd verkocht. Als Voorraadbeheerder bij Dugros zul jij betrokken zijn bij de logistieke processen van deze goederen. 

Als Voorraadbeheerder heb je een organiserende en uitvoerende functie. Zoals de functietitel eigenlijk al zegt, ben jij verantwoordelijk voor het op peil houden van de voorraad in ons magazijn.  Bijvoorbeeld door binnenkomende en weggaande goederen te registreren. Dankzij een goede administratie weet jij in grote lijnen hoe de voorraad ervoor staat. Soms doe je aanvullende tellingen. En is aan artikel bijna op? Dan zorg jij ervoor dat dit op tijd gemeld wordt zodat we op tijd inkopen kunnen doen. 

Ook binnenkomende goederen controleren behoort tot jouw taken als Voorraadbeheerder. Daarnaast vind jij het geen probleem om een lading dozen netjes weg te zetten, nadat je die hebt doorgenomen. Wij verwachten dat je als Voorraadbeheerder effectief meedenkt over verbeterpunten. Je signaleert bijvoorbeeld (leverings)problemen en houdt in de gaten naar welke producten veel vraag is, en welke juist minder. Dit sluit je kort met de logistiek manager.

Samengevat zijn jouw taken als volgt:

  • Monitoren van de voorraad
  • Melden van de artikelen die (bijna) door de voorraad zijn, zodat ze besteld kunnen worden
  • Tellingen doen van de voorraad
  • Contact onderhouden met de leveranciers
  • Ontvangen en opbergen van goederen
  • Nadenken over verbeterpunten

Kandidaatsprofiel

Je bent een doorzetter en je bijt je graag vast in het uitzoeken en oplossen van voorraadverschillen

Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail om ervoor te zorgen dat binnenkomende bestellingen correct worden verwerkt

Goede organisatorische vaardigheden om je administratie netjes bij te houden en gestructureerd te houden

Je bent een teamplayer die goed kan samenwerken met collega's

Je bent flexibel en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit

Kenniscriteria:

Basiskennis van logistieke processen

Bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat

Kennis van software als MS Office (Excel), voorraadbeheersing, warehousing en automatiserings- en AMF systemen

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Dugros biedt jou

Een veelzijdige baan waarbij geen dag hetzelfde zal zijn!

Een hechte, hardwerkende groep collega's

Groeimogelijkheden

Fietsregeling

Pensioenregeling

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!