Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Wist u dat we in Nederland zo'n 120 tot 155 dagen te maken hebben met regen. Gelukkig regent het nooit een hele dag en kunnen we van de overige 240 droge dagen volop genieten. In deze blog vertellen we u meer over onze nieuwe collecties die u en uw klant ook op regenachtige dag laten stralen!

Over ons leer

Leer is van nature een waterdichte stof. Door het leer de juiste verzorging te geven, gaat het extra lang mee en blijft het lang mooi. Toch kan het gebeuren dat er op uw leren tas een aantal vlekken ontstaan als u in een een flinke regenbui heeft gelopen. De vlek verwijdert u daarna gemakkelijk door de twee stukken leer tegen elkaar aan te wrijven en de natte plek met een droge zachte doek te deppen.

Liever naar buiten zonder een geliefde leren tas mee te nemen? De nieuwe collecties van Beagles en Charm London zullen met wat minder verzorging de tas zelf en alle producten in de tas volledig droog houden. Bij deze twee collecties hebben we gebruik gemaakt van waterafstotende stoffen. Hieronder leest u meer!

 

 

"Tussen de druppels is het droog"

- Loesje -

 

Beagles Waterproof

Er zijn genoeg situaties waarin een waterafstotende tas goed van pas komt. Bij Beagles is geen enkele regendag te veel door de nieuwe Waterproof serie. De tassen in deze serie zijn gemaakt van imitatieleder dat waterafstotend is. Deze collectie bestaat uit een praktische rugzak die verkrijgbaar is in 6 kleuren. Voor ieder wat wils.

Daarbij geeft een rugzak extra vrijheid tijdens een wandeling. Laat dat nu precies hetgeen zijn waar veel van uw klanten naar op zoek zijn. Nieuwsgierig? Log in en ontdek de Beagles Waterproof tassen!

 

Charm London Neville

Misschien heeft u eerder al kennisgemaakt met de Neville serie van Charm London. Ook deze serie is gemaakt van waterafstotend materiaal. De stof waarvan deze collectie gemaakt is, zorgt ervoor dat druppels van de tas afglijden en dus niet opgenomen worden. De inhoud van de tas blijft volledig droog. Daardoor kunnen uw klanten bijvoorbeeld makkelijk apparatuur meenemen dat absoluut niet nat mag worden.

De ruime collectie die bestaat uit een reistas, drie soorten rugzakken en een heuptas geeft uw consument een ruime keuze. Daarnaast passen de mooie kleuren perfect bij dit voorjaar.

Meer zien van deze collectie? Mariëlle vertelt u graag meer in deze video.

Charm London Neville reistas - 20049

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!