Private label

Zonder gedoe een private label laten produceren? Als private label producent gaan we graag samen met jou aan de slag.

Onze reistassen inkopen?

Kan je niet wachten om onze reistassen aan jouw klanten aan te bieden? Maak dan snel een demo-account aan! Hiermee ontdek je eerst al onze tassen, voordat je een aankoop doet. Wanneer je klant wil worden en een bestelling wil plaatsen, zet dan jouw demo-account om via het kopje 'klant worden'.

6000+ producten

Voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verstuurd

Koop per stuk in


Reistassen inkopen bij Dugros

Wil je jouw klant een zorgeloze vakantie bezorgen? Kies er dan voor om onze reistassen in te kopen. In ons assortiment reistassen vind je koffers van verschillende materialen, maar ook weekendtassen en rugzakken. Wij zorgen er bij onze reistassen voor dat deze comfortabel dragen en bestand zijn tegen een stootje.

Koffers inkopen

Op zoek naar fijne koffers? Bij ons koop je koffers per stuk in. Onze koffers zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals ABS en polyester. Misschien vraag je je bij het inkopen af welk type materiaal van een koffer is het beste óf wellicht krijg je de vraag in de winkel van de consument zelf. Wij helpen je op weg:

ABS koffer

Een ABS koffer is betaalbaar én krasbestendig.  Dit type koffer is geschikt voor de klant die op zoek is naar een budget koffer. Het biedt niet alle stevigheid die bijvoorbeeld een polypropyleen koffer wel biedt, maar over het algemeen is dit een prima koffer voor een vakantie.

Curv koffer

Een koffer gemaakt van het materiaal Curv kan het allerbest tegen een stootje. Curv bestaat uit het meerdere lagen van het populaire polypropyleen. Dit maakt de koffer stevig, krasbestendig en licht van gewicht. Daarbij is dit materiaal temperatuurbestendig, van -100 graden tot +125 graden behoudt Curv zijn vorm. Koffers met het materiaal Curv worden helaas niet verkocht in onze groothandel. Wel worden koffers verkocht met het materiaal polypropyleen.

Polypropyleen koffer

Een andere sterke speler, is de polypropyleen koffer. Deze harde koffer kan wel tegen een stootje en is dan ook een goed alternatief voor Curv of polycarbonaat. Wel is de polypropyleen koffer zwaarder van gewicht in vergelijking tot bijvoorbeeld een Curv koffer. Ook een pluspunt: de koffer van polypropyleen is betaalbaar voor mening consument. In onze groothandel vind je onder andere polypropyleen koffers.

Polycarbonaat koffer

Polycarbonaat heeft veel overeenkomsten met Curv, waaronder temperatuurbestendig, licht van gewicht en zeer stevig. Het materiaal is flexibeler, waardoor het iets meer mee beweegt tijdens het sluiten van de koffer. Handig voor diegene die veel meeneemt op vakantie. Wel is het materiaal krasgevoeliger.