Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Onze tassen, portemonnees en accessoires

Riemen en accessoires

Naast tassen en portemonnees hebben wij ook riemen en accessoires.

Riemen
Een riem moet van goede kwaliteit zijn, ondanks dat het voor veel consumenten een 'gewoon' product is. Wij schenken aandacht aan de kwaliteit, zodat onze riemen jarenlang meegaan. Als riemen groothandel bieden wij u graag de keuze uit een ruim assortiment.

Accessoires
Ook hebben wij accessoires aan ons assortiment toegevoegd. Van leren schorten tot make-up tasjes en schouderbanden. Wij geven u de keuze uit accessoires van diverse merken. Ontdek meer over ons als groothandel in accessoires.

leren bbq schort en handschoen
dugros fabriek in india

Duurzame productie

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen in sourcing, productie en transport. Over onze voortgang zijn we transparant en wij vertellen graag meer over onze duurzame aanpak. Onze tassen worden gemaakt in onze fabriek in India en Nederland. Daarnaast hebben we samenwerkingen met onze leveranciers in Italië, Frankrijk en China. Wij produceren uitsluitend bij productlocaties die gecontroleerd en geauditeerd worden volgens strikte regels van AMFORI.


Ruime keuze aan tassen

Bij Dugros bieden wij verschillende soorten tassen van diverse leersoorten aan. Wij verkopen echt lederen tassen en PU leren tassen. We bieden zowel dames-, heren- als kindertassen aan. Door de verschillende prijsniveaus zijn we inclusief en is er voor iedereen wat wils. Dit zijn de soorten tassen die wij verkopen:

  • Tassen: handtassen, schoudertassen, rugtassen, laptoptassen, schooltassen, strandtassen, rieten manden, telefoontasjes, crossbody tassen, luiertassen, shoppers, clutches en fietstassen
  • Portemonnees: safety wallets, pasjeshouders, ritsportemonnees
  • Koffers: harde koffers, polypropyleen koffers, ABS koffers, wieltassen, trolleys
  • Riemen: verstelbare riemen voor dames, heren en kids
  • Accessoires: schouderbanden, barbecue schorten, barbecue handschoenen en paraplu's

Tassen inkopen bij tassen groothandel Dugros

U kunt onze tassen online én offline inkopen. Zowel online als offline heeft u toegang tot meer dan 6000 producten die direct uit voorraad leverbaar zijn. U kunt ook langskomen in onze Cash & Carry. Onze tassen kunt u per stuk inkopen, waardoor u geen risico loopt met een te hoge voorraad. Onze producten zien? Maak dan een demo-account aan.

Private label

Een private label produceren? Dat is ook mogelijk bij ons. Al jarenlang maken wij private label met verschillende producten, waaronder schoudertassen, handtassen en portemonnees. Wij bieden een ruime keuze aan unieke producten waarmee u zich kan onderscheiden van uw concurrenten.

Duurzame tassen inkopen

Duurzaamheid is voor ons belangrijk. We zijn daarom transparant over onze duurzame aanpak en de productie van onze tassen. Dagelijks zijn wij op zoek naar verbeteringen in sourcing, productie en transport. We vertellen graag meer over onze duurzame aanpak, doelen en keurmerken.