Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Meer over onze riemen

Er is niets belangrijker dan een riem van goede kwaliteit. Een riem maakt de outfit af en daarom kunt u niet meer zonder in uw winkel of webshop. Voor veel consumenten is een riem een 'gewoon' product. Niets is minder waar. Om u nog beter kennis te laten maken met onze riemencollecties maken wij video's en schrijven wij blogs. Wist u al dat u onze riemen makkelijk kunt verstellen? Of dat er een aantal vragen zijn waarmee u uw klant het beste kunt helpen? Doe uzelf een voordeel met deze informatie!

Duurzame productie

Dugros streeft naar een transparante productieketen met zo min mogelijk energieverbruik en afval, onder de beste arbeidsomstandigheden. Hoe wij dit aanpakken? Je leest het in onze duurzaamheidsbeleid. 

Klant worden?

Benieuwd naar onze riemen collectie, maar wilt u eerst liever rondkijken voordat u direct klant van Dugros wordt? Vraag vrijblijvend een demo account aan en laat u inspireren door onze collecties. Indien u daarna klant bij ons wilt worden en een bestelling wilt plaatsen, kunnen wij uw account gemakkelijk omzetten naar een klant omgeving. 

6000+ producten

24/7 keuze uit ons assortiment

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verstuurd

Per stuk inkopen

Eigen fabriek in India & Nederland

Leren riemen kopen

Als groothandel in lederwaren bieden wij ook een ruim assortiment aan riemen. U kunt leren dames- en herenriemen inkopen wanneer u zelf wilt. Voor mannen en vrouwen zijn er verschillende riemen en riemmaten. Wij verkopen riemen van verschillende merken, zoals Hide & Stitches, DD exclusive en Double-D. Wilt u al onze riemen zien? Maak dan uw gratis demo-account aan.

Weet u niet zeker welke riem uw klant nodig heeft? U komt erachter middels deze blog.

Verstelbare riemen

Naast de reguliere riemen kunt u ook verstelbare riemen inkopen. Veel van onze riemen zijn verstelbaar. Dit komt door de schroef die is bevestigd aan de riemgesp. Als de maat van uw klant er niet is, kunt u aangeven dat deze riemen op maat gemaakt kunnen worden. Direct weten hoe u onze riemen verstelt? Bekijk dan deze video.