Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Meer over onze riemen

Een riem maakt de outfit af en daarom kan je niet meer zonder in jouw winkel of webshop. Voor veel consumenten is een riem een 'gewoon' product. Niets is minder waar. Wij laten je zien dat onze riemen niet zomaar producten zijn. Wist je dat veel van onze riemen kan inkorten? Dit is hoe je dat doet.

Duurzame productie

Dugros streeft naar een transparante productieketen met zo min mogelijk energieverbruik en afval, onder de beste arbeidsomstandigheden. Hoe wij dit aanpakken? Je leest het in onze duurzaamheidsbeleid. 

Riemen inkopen?

Maak een demo-account aan en neem een kijkje tussen onze trendy riemen. Wil je riemen inkopen? Zet je demo-account dan om in een klantaccount via de ‘klant worden’

Meer dan 150 riemen voor dames en heren

Onze riemen zijn verstelbaar

Koop per stuk in


Leren riemen kopen

Als groothandel in lederwaren bieden wij ook een ruim assortiment aan riemen. Je kan leren dames- en herenriemen inkopen wanneer u zelf wilt. Voor mannen en vrouwen zijn er verschillende riemen en riemmaten. Wij verkopen riemen van verschillende merken, zoals Hide & Stitches, DD exclusive en Double-D. Wilt u al onze riemen zien? Maak dan uw gratis demo-account aan.

Weet u niet zeker welke riem uw klant nodig heeft? Je komt erachter middels deze blog.

Verstelbare riemen

Naast de reguliere riemen kan je ook verstelbare riemen inkopen. Veel van onze riemen zijn verstelbaar. Dit komt door de schroef die is bevestigd aan de riemgesp. Als de maat van jouw klant er niet is, kan je aangeven dat deze riemen op maat gemaakt kunnen worden. Direct weten hoe je onze riemen verstelt? Bekijk dan deze video.