Leren schorten

Make-up tasjes

Schouderbanden

Mondkapjes

Klant worden bij de groothandel in accessoires?

Onze leren accessoires zijn voor dames en heren. Om deze in te kopen, kan je een demo-account aanmaken. Hierin maak je eerst kennis met onze producten, voordat je een aankoop moet doen. Wil je een bestelling plaatsen? Dan kan je een klantaccount aanvragen via de 'klant worden' button. Wij beoordelen jouw klantaanvraag binnen 2 werkdagen. 

 

Leren accessoires van goede kwaliteit

Keuze uit meer dan 300 accessoires

Inkopen via onze webshop of Cash & Carry


Groothandel accessoires

Bij Dugros vind je een groot assortiment aan leren accessoires. Het merk Hide & Stitches biedt niet alleen leren tassen, maar ook barbecue schorten en barbecue handschoenen aan. Bij Charm London en Micmacbags vind je diverse schouderbanden en leren accessoires, zoals make-up tasjes en onderzetters. Genoeg trendy accessoires waarmee je jouw assortiment kan aanvullen.

Trendy tassen bij tassen groothandel Dugros

Onze tassen kunnen ook dienen als trendy accessoire. Vooral de kleine tasjes, zoals telefoontasjes, clutches en kleine schoudertassen zijn geschikt als trendy accessoire. Ons team blijft op de hoogte van de laatste trends door voortdurend trendonderzoek te doen. Daarnaast hebben wij de productieketen in eigen hand; van design en productie tot transport. Hierdoor ben je bij ons aan het juiste adres voor de meest trendy accessoires.

Al onze accessoires zien? Maak dan een gratis demo-account aan.