Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Grote portemonnees

Kleine portemonnees

Pasjeshouders

Lederen portemonnees

Merken

In ons assortiment zijn portemonnees van verschillende merken verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons portemonnees en pasjeshouder van Charm London, Micmacbags, Safety wallet, Double-D én nog veel meer merken!

 

Klant worden?

Benieuwd naar onze portemonnees, maar wilt u eerst liever rondkijken voordat u direct klant van Dugros wordt? Vraag vrijblijvend een demo account aan en laat u inspireren door onze collecties. Indien u daarna klant bij ons wilt worden en een bestelling wilt plaatsen, kunnen wij uw account gemakkelijk omzetten naar een klant omgeving. 

6000+ producten

24/7 keuze uit ons assortiment

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verstuurd

Per stuk inkopen

Eigen fabriek in India & Nederland


Bij Dugros kunt u verschillende portemonnees kopen. Voor dames en heren portemonnees is er een ruime keuze in ons assortiment. Ook onze portemonnees zijn zowel online als offline te koop.

Safety Wallet

Safety Wallet is een nieuw type portemonnee die uw pasjes beschermd. Door de anti-skimming laag is het ongewenst uitlezen van persoonlijke gegevens door middel van draadloze communicatie via RFID- en NFC chip verleden tijd. De metalen behuizing is de Safety wallet. Deze is los verkrijgbaar of in combinatie met een lederen cover. Deze cover maakt de Safety wallet nog praktischer. De Safety wallet wordt gebruikt door verschillende merken, maar kan ook gecombineerd worden met een cover naar keuze. 

Billfold portemonnee

De billfold portemonnee wordt voornamelijk door heren gebruikt. Het is een klassiek model en past gemakkelijk in uw broekzak. De billfold portemonnee is populair en worden goed verkocht. In deze portemonnee is genoeg ruimte voor munt- en briefgeld.

Drukknoop- en ritsportemonnees

De drukknoop- en ritsportemonnees spreken voor zich. Deze modellen worden afgesloten door een drukknoop of rits. Hierdoor kunt u veilig briefgeld, muntgeld en pasjes opbergen. Deze portemonnees komen in allerlei kleuren, prints, modellen en groottes. Veel van onze merken, waaronder Beagles, Hide & Stitches en Micmacbags, hebben deze portemonnees in de collectie.

Coin purses

Een coin purse is geschikt voor muntgeld. Dit soort portemonnees zijn klein en daardoor makkelijk te nemen. Ook deze portemonnee komt in verschillende kleuren en modellen. Met net wat meer ruimte kun je er ook wat briefgeld en eventueel wat pasjes in kwijt. In de collectie van Charm London zijn veel coin purses te vinden.