Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Inspiratie

Dugros helpt je jouw klanten te verrassen. Deze pagina staat bomvol inspiratie. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends, opvallende tassen, interessante weetjes of tips. Hier vind je de beste informatie. Blijf op de hoogte, ontdek nieuwe producten en verras je klanten!

Thema's

Elke keer iets nieuws

Dugros helpt u jaarrond met verschillende actuele thema's. We geven tips en laten bijpassende producten zien die je vindt in ons assortiment. Laat u inspireren door nieuwe trends, kleuren en verhalen. Inkopen zonder gedoe, maar met inspiratie.

Overige thema's

Trendrapport & inspiratiegids

Blijf op de hoogte

Wij helpen u graag om op de hoogte te blijven van modetrends en productontwikkelingen. Met onze trendrapporten informeren wij u vroegtijdig over de nieuwste trends op het gebied van kleuren, materialen en modellen. 

Onze inspiratiegidsen nemen u mee in verschillende thema's zoals outdoor, barbecue en zomer. Doe er uw voordeel mee en koop waar uw klant naar gaat vragen. 

Producten & Merken

Vergroot uw productkennis

Voor het verkopen van producten is goede productkennis nodig. Weet u de juiste eigenschappen te benoemen of op de juiste voordelen van specifieke tassen te wijzen?

 

In onze productblogs brengen delen we informatie over producten, collecties en materialen. 

Dugros nieuws

Dugros blijft in beweging

Bij Dugros staan we niet stil. We houden u met blog op de hoogte over het belangrijkste nieuws. Zo weet u precies wat er bij ons speelt!