Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Uw mening telt! Wilt u onze vragenlijst invullen?

Dit jaar hebben we er ook weer alles aan gedaan om van 2022 een top jaar te maken. Om 2023 nog beter te maken, hebben wij uw mening nodig. Binnen 5 minuten beantwoord u de 11 vragen. Handig voor ons, maar ook voor u. Zo weten wij waar we aan kunnen werken. Vul hier de vragenlijst in.

Welkom bij Dugros!

Leuk dat u er bent. Op deze pagina ontdekt u als eerste de laatste nieuwsbrief, nieuwste collecties, sale-items en producten die het beste passen bij het seizoen. Wij zullen deze pagina up-to-date houden, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste collecties en trends.

Terug naar uw accountgegevens? Klik dan op Mijn account

De laatste nieuwbrief gemist?

Speciaal in het kader van Internationale Mannendag lichten we sportieve, water-resistant tassen uit. Ideaal voor een dagje weg of een stevige wandeling!

Uw assortiment up-to-date

Prachtige herfsttassen die aansluiten bij de 5 nieuwste trends van dit najaar! Van handtassen tot schoudertassen en waterproof rugtassen. Hieronder vindt u tassen die perfect zijn voor dit najaar!