Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe openingstijden vanaf 1 oktober, want de koopavond op vrijdag verdwijnt! Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend van 07:30 tot 17:00. Op woensdag zijn wij geopend van 07:30 tot 21:00 en op zaterdag zijn wij geopend van 07:30 tot 12:30.

Welkom bij Dugros!

Leuk dat je er bent. Op deze pagina ontdek je als eerste de laatste nieuwsbrief, nieuwste collecties, sale-items en producten die het beste passen bij het seizoen. Wij zullen deze pagina up-to-date houden, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste collecties en trends.

Terug naar jouw accountgegevens? Klik dan op Mijn account

De bestsellers van Hide & Stitches

Op zoek naar goedverkopende producten? In deze nieuwsbrief ontdek je de bestsellers van Hide & Stitches. Van Safety Wallets tot handtassen en telefoontasjes!

Uit de nieuwsbrief!

Heb je de nieuwsbrief gemist? Hieronder vind je de producten die in de nieuwsbrief van de afgelopen week stonden. Voeg ze toe aan jouw favorietenlijstje of bestel direct!