Private label tassen passend bij jouw doelgroep

Met onze private label service geven wij jou de mogelijkheid om een uniek product toe te voegen aan jouw assortiment. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Met private label producten kan je je beter onderscheiden van de concurrent. Niemand heeft wat jij hebt.

Samen met jou willen we focussen op het resultaat. Met onze experts op het gebied van design, marketing, inkoop en orderbegeleiding halen we eruit wat erin zit. In het private label proces nemen we bewust iedere stap en houden wij je hiervan op de hoogte, zodat jij ook grip houdt op het proces. We zijn jouw betrouwbare leverancier die altijd voor je klaarstaat.

Jarenlange ervaring

Duurzaam productie

Grip op het proces

Eerlijk en professioneel advies


Een duurzame private label producent

Als internationale leverancier zijn we continu in beweging om onze private label producten en diensten optimaal aan te kunnen bieden aan onze klanten. Samen met onze partnerfabriek streven we naar een duurzame productie. Onze fabrieken zijn geauditeerd en gecertificeerd met AMFORI, SA8000, ISO9001 en LWG.

Door het ISO9001 certificaat zijn wij in staat om efficiënter te werken, voldoen we aan wettelijke en reglementaire voorschriften en kunnen we ons blijven ontwikkelen. Dit certificaat benadrukt het belang van de wensen van de klant, de kwaliteit en van continue ontwikkeling. Bij ons staan klanten centraal en zijn we elke dag bezig met het verbeteren van processen en het benutten van kansen. 


dugros fabriek in indiadugros fabriek in india

 Productie in Azië

Onze partners in China en India kunnen op grote schaal producten van hoge kwaliteit produceren. Dit doen ze met veel ervaring op een verantwoorde manier. Met behulp van SA8000, AMFORI en LWG houden wij hier toezicht op. Zelf zijn wij ook meerdere keren per jaar in Azië om toe te zien op de productie en werkomstandigheden.


Wat is een private label?

Bij private label worden producten geproduceerd door een bepaald bedrijf. Deze producten worden verkocht aan een andere partij die er een (eigen) merk of label aan koppelen. Met private label wordt een huismerk geproduceerd. Deze producten worden verkocht in één specifieke winkelketen of filiaal. Private label producten worden vaak als lager geprijsde alternatieven voor bekende merkproducten aangeboden.

Private label of White label

Private label wordt verkocht aan één partij. Deze partij heeft het recht om zijn eigen naam hierop te zetten en er zijn eigen label van te maken. Bij white label worden er ook producten geproduceerd, maar deze producten worden verkocht aan verschillende andere partijen. Zij hebben ook het recht om hier hun eigen naam op te zetten. Het voornaamste verschil tussen private label en white label zit in de exclusiviteit.

Uw eigen label laten produceren?

Wij zijn al jarenlang actief in de private label markt en kunnen voor jou een sterk eigen label produceren. Voor verschillende winkelketens produceren wij private labels met verschillende producten, zoals handtassen, schoudertassen, rieten tassen, strandtassen, koffers, riemen en accessoires. Met onze in-huis specialisten op het gebied van design, marketing, inkoop en orderbegeleiding ontzorgen wij u van start tot finish. Ook als u een eigen idee heeft.

Alvast een impressie van ons assortiment ontvangen? Bekijk dan onze inspiratiegidsen! Elk jaar ontwikkelen we nieuwe inspiratiegidsen voor belangrijke thema’s. Hierin vind je een deel van ons aanbod.