Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een collectie passend bij uw doelgroep

Wilt u een uniek product aan uw assortiment toevoegen dat volledig aansluit bij de behoefte van uw klanten? Dat is mogelijk met een sterk eigen label. Naast dat u zich nog beter kunt onderscheiden van de concurrentie biedt een private label u ook controle over kwaliteit, prijs, promotie en verpakking. Wij zijn er klaar voor om samen met u dit voornemen tot een succes te maken!  

Een private label brengt veel voordelen met zich mee. Maar natuurlijk kost het, vooral vooraf, een heleboel tijd en energie. Het wiel opnieuw uitvinden is niet nodig, daar zijn wij voor. Met onze in-huis specialisten op het gebied van design, marketing, inkoop en orderbegeleiding ontzorgen wij u van start tot finish. Wij geven eerlijk en concreet advies over de materialen en modellen, met het oog op resultaat. Samen kunnen we meer uit uw lederwaren halen.

Jarenlange ervaring

Duurzaam productie (AMFORI, LWG & SA8000)

Eigen fabriek in Nederland en India

Eerlijk en professioneel advies

ISO9001 certificering

ISO9001 certificaat

Als internationale totaal leverancier zijn we continu in beweging om onze producten en diensten optimaal te kunnen aanbieden aan onze klanten. De ISO9001 is gebaseerd op acht principes voor kwaliteitsmanagement. Dugros is geauditeerd en voldoet aan deze acht principes: 

Focus op de klant

Leiderschap

Betrokkenheid van medewerkers

Procesmatige aanpak

Organisatorische context

Continue verbetering

Op feiten gebaseerde besluitvorming

Risicogericht denken

Door het ISO9001 certificaat zijn wij in staat om efficiënter te werken, voldoen we aan wettelijke en reglementaire voorschriften en kunnen we ons blijven ontwikkelen.

dugros fabriek in india

 Productie in Azië

Onze partners in China en India kunnen op grote schaal producten van hoge kwaliteit produceren. Dit doen ze met veel ervaring op een verantwoorde manier. Doormiddel van SA8000, AMFORI en LWG houden wij hier toezicht op. Zelf zijn wij ook meerdere keren per jaar in Azië om toe te zien op de productie en werkomstandigheden. Vanuit onze kantoren in Hongkong en Kolkata verrichten wij ter plekken de kwaliteitscontrole.

Productie in Nederland

Onze Nederlandse fabriek is gevestigd in Sprang-Capelle. Het dorp heeft een lange historie met leerverwerking. Op deze locatie maken gepassioneerde collega’s authentieke en hoogwaardige lederwaren. Het leer wat wij hier verwerken komt hoofdzakelijk uit Nederland waardoor de producten echt duurzaam zijn. 

handgemaakte tassen dugros fabriek nederland

Meer informatie over Private Label

Wilt u meer informatie over private label? Vul het formulier in en een van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met u op!


Wat is een private label?

Bij private label worden producten geproduceerd door een bepaald bedrijf. Deze producten worden verkocht aan een andere partij die er een (eigen) merk of label aan koppelen. Met private label wordt een huismerk geproduceerd. Deze producten worden verkocht in één specifieke winkelketen of filiaal. Private label producten worden vaak als lager geprijsde alternatieven voor bekende merkproducten aangeboden.

Private label of White label

Private label wordt verkocht aan één partij. Deze partij heeft het recht om zijn eigen naam hierop te zetten en er zijn eigen label van te maken. Bij white label worden er ook producten geproduceerd, maar deze producten worden verkocht aan verschillende andere partijen. Zij hebben ook het recht om hier hun eigen naam op te zetten. Het voornaamste verschil tussen private label en white label zit in de exclusiviteit.

Uw eigen label laten produceren?

Wij zijn al jarenlang actief in de private label markt en kunnen voor u een sterk eigen label produceren. Voor verschillende winkelketens produceren wij private labels met verschillende producten, zoals handtassen, schoudertassen, rieten tassen, strandtassen, koffers, riemen en accessoires. Met onze in-huis specialisten op het gebied van design, marketing, inkoop en orderbegeleiding ontzorgen wij u van start tot finish. Ook als u een eigen idee heeft.

Alvast een impressie van ons assortiment ontvangen? Bekijk dan onze inspiratiegidsen! Elk jaar ontwikkelen we nieuwe inspiratiegidsen voor belangrijke thema’s. Hierin vindt u een deel van ons aanbod.