Ons specialisme in leren tassen

Al jarenlang focussen wij op het produceren van leren tassen. Het is daarom niet gek dat we dit ons specialisme kunnen noemen. In samenwerking met onze partnerfabriek in India maken we leren heren- en damestassen voor de merken Micmacbags, Charm London, Hide & Stitches en Beagles.


Waar komen onze tassen vandaan?

Onze tassen worden gemaakt in onze fabriek in India. Daarnaast hebben we samenwerkingen met onze gecertificeerde en geauditeerde leveranciers in Italië, Frankrijk en China. Wij vertellen je graag meer over onze productieketen en duurzame aanpak. Door transparant te zijn en kennis te delen kunnen we samen stappen maken.

Wil je onze tassen inkopen?

Enthousiast over onze tassen, maar eerst nog even rondkijken? Voordat je direct klant wordt, kan je een demo-account aanmaken. In een demo-account maak je vrijblijvend kennis met ons en onze tassen. Wil je onze tassen inkopen? Vul dan al jouw gegevens in. Binnen twee werkdagen kun je je eerste bestelling plaatsen.

6000+ producten

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verstuurd

Per stuk inkopen


Groothandel trendy tassen

Als tassen groothandel willen we jou voorzien van een trendy tassen collectie. Wij geven jou een ruime keuze uit trendy tassen die passen bij de huidige trends en ontwikkelingen. Die doen wij door ons elke dag bezig te houden met ‘trendwatchen’. Hierdoor kunnen wij nieuwe collecties aanpassen op de nieuwste trends. Ondanks dat koesteren we ook onze tijdloze tassen die het al jaren goed doen.

Het produceren van leren tassen

Al jarenlang produceren wij leren tassen samen met onze partnerfabriek in India. Dat is direct de reden dat we dit ons specialisme kunnen noemen. Het proces van het maken van een leren tas begint met het selecteren van de juiste leersoort. Vervolgens wordt het leer zorgvuldig gesneden en gevormd tot de gewenste tas. Onze fabriek in India werkt met aandacht voor detail, waardoor het resultaat altijd van hoge kwaliteit is. Wij zijn trots op deze samenwerking.

Tassen inkopen

Wil je trendy tassen inkopen? Dat is bij ons heel makkelijk. Bij het aanmaken van een gratis demo-account kan je al onze producten bekijken en in jouw favorietenlijstje zetten. Wil je een bestelling plaatsen? Zorg er dan voor dat je eerst een klantaanvraag doet. Dit doe je door naar ‘Mijn account’ en vervolgens naar ‘Klant worden’. Binnen twee werkdagen kan je, na goedkeuring van jouw aanvraag, de eerste bestelling plaatsen. Maak hier jouw demo-account aan.