Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Tassen inkopen bij Dugros 

Wij bieden u de mogelijkheid om tassen, riemen, portemonnees en koffers per stuk in te kopen. Hierdoor lost u het risico van te veel voorraad op. De Cash & Carry heeft 6000+ producten, direct uit voorraad leverbaar. Vandaag een nieuwe trend gezien? Het kan morgen al in uw winkel liggen. Leder, kunststof, tas en portemonnee, bij Dugros vindt u alles voor uw winkel. 

Dugros’ concept is eenvoudig. Met een winkelwagen loopt u langs alle tassen, riemen, koffers en portemonnees, op zoek naar uw perfecte collectie. Onderweg kunt u Mariëlle en Koen om advies vragen. Uitgewinkeld? Dan wacht alleen nog het betalen, spullen inladen en klaar!

Per stuk inkopen

6000+ producten

Direct uit voorraad leverbaar

Minder risico

Alles onder één dak

Ontdek onze shop in shops

Inspiratie op doen en tegelijkertijd tassen inkopen? Het kan in onze vernieuwde showroom! In onze showroom vind je shop in shops van merken als Micmacbags, Charm London, Beagles Originals en PE-Florence en ZEBRA. Zien we u binnenkort?

Klant worden bij Dugros?

Meld u aan en wij beoordelen uw aanvraag binnen 2 werkdagen. Als klant heeft u niet alleen toegang tot onze Cash & Carry, maar ook tot onze webshop. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze Cash & Carry! 

Openingstijden Cash & Carry

Maandag:                 07:30-17:00
Dinsdag:                   07:30-17:00
Woensdag:               07:30-21:00
Donderdag:              07:30-17:00
Vrijdag:                      07:30-21:00
Zaterdag:                  07:30-12:30
Zondag:                    gesloten