Tassen inkopen bij Dugros 

Wij bieden jou de mogelijkheid om tassen, riemen, portemonnees en koffers per stuk in te kopen. Hierdoor los je het risico van te veel voorraad op en zal je altijd de ruimte hebben om de nieuwste trendy tassen in te kopen.

Het concept van de Cash & Carry is eenvoudig. Met een winkelwagen loop je langs alle tassen, riemen, koffers en portemonnees, op zoek naar de perfecte producten voor in jouw winkel. Onderweg kan je Koen & Mariëlle om advies vragen. Uitgewinkeld? Dan wacht alleen nog het betalen, spullen inladen en klaar!

Alles onder één dak

Per stuk inkopen

Gratis trendadvies van Koen & Mariëlle

Deze merken vind je in de Cash & Carry

In onze Cash & Carry kan je tassen inkopen van 15 unieke merken. Je vindt diverse merken met producten voor dames, heren en kinderen. Meer zien van onze merken? Bezoek dan ook onze showroom. Hier kan je gelijk inspiratie opdoen en ontdek je de nieuwste modellen.

Tassen inkopen in de Cash & Carry?

Meld je aan en wij beoordelen jouw klantaanvraag binnen 2 werkdagen. Als klant krijg je ook toegang tot onze webshop. Let op: je komt eerst in een demo-omgeving terecht. Je doet een klantaanvraag door daarna al jouw gegevens in te vullen via de ‘klant worden’ button.

Openingstijden

Maandag:                 07:30-17:00
Dinsdag:                   07:30-17:00
Woensdag:               07:30-21:00
Donderdag:              07:30-17:00
Vrijdag:                      07:30-17:00
Zaterdag:                  07:30-12:30
Zondag:                    gesloten