Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

“Jij hebt de stijl, Charm London de tas die daar perfect bij past.”

Betaalbare fashion tassen voor dames

Bij Charm London zijn we verliefd op fashion tassen en kijken we onze ogen uit op de catwalks van Londen en Milaan. Zo bieden we fashionable damestassen, koffers en modeaccessoires voor een betaalbare prijs. Omdat een rijke uitstraling niet duur hoeft te zijn!

We checken de trends en zorgen dat we blijven verrassen met mooie en betaalbare items voor uw tassenassortiment. Zo heeft u voor elke klant een passende tas paraat!

“Een rijke uitstraling hoeft niet duur te zijn.”

Charm London collectie

De collectie van Charm London bestaat onder andere uit fashionable en stijlvolle schoudertassen, rugzakken, shoppers, handtassen, telefoontasjes, clutches, koffers en portemonnees. Maar ook accessoires als riemen en losse schouderbanden, om de outfit helemaal af te stylen. Uitgevoerd in echt leder, suède of kunstleder, altijd voor een goede prijs.

De designs van de Charm London tassen zijn geïnspireerd op fashion uit de iconische Britse modehoofdstad Londen. We zijn gecharmeerd van de typerende modellen en verrassende kleurkeuzes. Elke serie heeft haar eigen charme. Waarom zou uw klant moeten kiezen?

Handtassen

Rugzakken

Schoudertassen

Telefoontasjes

“Waan je in luxe, maar dan betaalbaar.”

Wat maakt Charm London tassen uniek?

Charm London koopt u in bij Dugros. Zo profiteert u van de voordelen die wij als partner in lederwaren bieden. Daarnaast onderscheidt Charm London zich op een paar punten ten opzichte van andere merken:

Producten per stuk uit voorraad inkopen, geen pre-order nodig

Makkelijk bestellen via de webshop, Cash & Carry of vertegenwoordigers

Designs geïnspireerd op laatste trends, elke serie heeft haar eigen charme

Zeer toegankelijke prijs, omdat een rijke uitstraling niet duur hoeft te zijn

Ieder halfjaar een vernieuwde collectie