Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Betaalbare fashion

Veel dames zijn verliefd op high fashion en willen het liefst met iedere nieuwe trend meedoen. Natuurlijk, want ze willen er elke dag perfect uitzien! Helaas heeft high fashion een flink prijskaartje en zijn dat soort tassen en portemonnees niet voor iedereen bereikbaar. Charm London laat zich inspireren door de nieuwste trends, maar houdt de producten betaalbaar. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om trendy te zijn.

Onze collectie

De Charm London collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de mode. Iedere collectie bevat diverse modellen tassen en portemonnees. Daarnaast heeft Charm London ook een aantal populaire koffers in het assortiment.

Handtassen

Rugzakken

Portemonnee

Koffers

Wat maakt Charm London uniek?

Charm London kunt in inkopen bij Dugros. Op die manier profiteert u van de voordelen die wij als partner in lederwaren bieden. Daarnaast onderscheidt Charm London zich op een paar punten ten opzichte van andere merken:

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers

Speelt zo snel mogelijk in op nieuwe trends

Ieder jaar een vernieuwd assortiment voor uw klanten

Meer informatie: www.charmlondon.com