Waarom deze service? 

Steeds meer ondernemers hebben een breder assortiment dan eerst. U overweegt het ook, want doordat u een bredere doelgroep aanspreekt verwacht u meer omzet. Het nadeel van een breed winkelassortiment is echter dat u niet met alle producten affiniteit kan hebben. Wij zien de vraag naar kant-en-klare retail concepten toenemen. Door onze jarenlange ervaring in te 

zetten, zijn wij in staatondernemers makkelijker tassen te laten verkopen. Wanneer u gebruik maakt van onze service krijgt u een tassenmolen ter beschikking in de winkel. Afhankelijk van het service level dat u kiest, worden de molens onderhouden of kunt u zelf de molens vullen en bijhouden. Verderop in deze brochure vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

* Bag-Up service is een initiatief van Dugros

Thema’s: 

Om u tijd te besparen selecteren wij de juiste assortimenten. Het assortiment dat wij bij u aanbieden, baseren we op het seizoen, maar ook de doelgroep van uw winkel.

Fleurige (rieten) zomertassen

Kleurrijke strandtassen

Modieuze damestassen


Service levels

De Bag-Up service heeft twee service levels. U kiest zelf voor hoeveel gemak u gaat. Service level 1 geeft u maximaal gemak en rendement. Extra makkelijk als u nog niet bekent bent met de productgroep tassen. Kiest u voor level 1? Dan bent u ervan verzekerd dat het assoriment altijd aansluit bij uw doelgroep en het seizoen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw tassenmolen er representatief bij staat. Heeft u al affiniteit met het verkopen van tassen? Level 2 geeft u de gelegenheid om het assortiment zelf samen te stellen. Daarnaast verzorgt u zelf de presentatie van de molen. Deze optie biedt wat meer vrijheid, maar vraagt meer van uw kostbare tijd.


Level 1. Volledige ontzorging 

Dit is het toppunt van efficiëntie en gemak. Wij zetten onze kennis, ervaring en logistiek in om u volledig te ontzorgen. Geen last van keuzestress of verkeerde productkeuze. Onze merchandisers kiezen de juiste producten, beheren de voorraad en zorgen voor een top uitstraling aan de molen.

Dugros selecteert de beste producten voor uw molen;

Uw merchandiser houdt de tassenmolen bij;

Tassen worden opgevuld aan de molen gehangen;

U heeft recht van retour op onverkochte producten;

Betaaltermijn van 14 dagen na ontvangst van factuur;

30% marge;

Commerciële adviesverkoopprijzen.

Level 2. Een goede koop

U heeft de volledige vrijheid met deze keuze. U bepaalt zelf wat u koopt, wanneer u koopt en hoe vaak u bestelt. De producten worden netjes naar u verstuurd, zodat u de producten zelf kunt presenteren aan de molen.

Tassenmolen in bruikleen (€100,- borg);

Vandaag besteld, morgen in huis;

Keuze uit 6000 producten;

47% marge;

Betaaltermijn van 14 dagen na ontvangst van factuur.


Wilt u de proef op de som nemen?

Maak geheel vrijblijvend een maand gebruik van onze service en ervaar het gemak. Geen kleine
lettertjes of verplichtingen. Na de proefperiode beslist u zelf of deze service bij u past.

Neem voor meer informatie contact op met Danny of Ardy:

 

Danny Valk

Bellen: 06 51 89 34 45

Whatsapp: 06 51 89 34 45

Email: info@bag-upservice.nl

 

Ardy Droogendijk

Bellen: 06 82 14 04 12

Whatsapp: 06 82 14 04 12

Email: info@bag-upservice.nl