Een gedreven familiebedrijf

Dugros is een familiebedrijf met een enthousiast team van zo'n zestig collega's. In 2015 waren dit er nog veertig minder, maar door het vertrouwen van onze klanten zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben wij honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees, riemen en koffers. Met trots werken we dagelijks voor nationale- en internationale klanten, waarbij de focus ligt op Nederland, België en Duitsland.

Een gedreven familiebedrijf

Dugros is een gedreven familie bedrijf met een enthousiast team van zo’n 80 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Wij vinden het belangrijk dat wij jou de kans geven om met onze producten alles uit jouw onderneming te halen én ook te groeien. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Onze geschiedenis

In 1969 is Bas Duifhuizen geboren tussen de tassen. Zijn vader runde een kleine lederwarenfabriek en winkel, om lederwaren kon hij dus niet heen. Na lange tijd op de markt tassen te hebben verkocht, ontstond in 1999 de groothandel in lederwaren.  De kennis over winstgevende producten wordt tot de dag van vandaag ingezet in het voordeel van onze klanten. In 2008 is in Kolkata onze fabriek geopend waardoor we meer controle krijgen over kwaliteit en levering. In 2017 vierden we de livegang van onze webshop. Tegenwoordig maken meer en meer ondernemers gebruik van deze online mogelijkheden. De meest recente mijlpaal is de opening van ons kantoor in India. Vanuit Kolkata voeren we kwaliteitscontroles uit bij onze productiepartners.

Ontstaan Dugros

De groothandel is ontstaan in Oud-Beijerland.

Opening fabriek

Dugros India produceert op een duurzame manier.

Livegang webshop

Dugros maakt inkopen nog gemakkelijker.

Opening kantoor India

Vanuit hier worden kwaliteitscontroles uitgevoerd.

Onze kernwaarden

Gedreven
Wij zijn jouw partner in lederwaren. Wij weten wat jij nodig hebt, voordat jij het probleem hebt herkend.

Betrouwbaar
Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van tassen kunnen wij leveren wat jij wilt: meer klanten, minder risico, geen gedoe.

Samenwerken
Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij nemen bewust iedere stap samen.

Uitdaging
Dugros gaat samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Dat is precies waar wij enthousiast van worden.

Het Dugros team

Elke dag gaan onze collega’s de uitdaging aan om samen met jou alles uit het ondernemerschap te halen. Om dit te kunnen realiseren, zetten 8 verschillende afdelingen elke dag hun expertise in. Door samen te werken kunnen wij allemaal dezelfde kernwaarden uitdragen: gedrevenheid, betrouwbaarheid, samenwerking en uitdaging. Ontdek het gehele Dugros team!

Psst.. Nieuwsgierig naar je nieuwe collega's? Bekijk ons smoelenboek!

Sociaal ondernemerschap

Bij Dugros vinden wij het belangrijk dat alle mensen een kans krijgen om nieuwe dingen te leren, zich ergens in te ontwikkelen en talenten te ontdekken. Dit zijn de redenen dat wij samen met Talenta op zoek zijn naar mensen die graag willen werken, maar een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Een kleine groep mensen werkt hier dagelijks met veel plezier.

Zo leert u Dugros echt kennen!

Benieuwd hoe Dugros er van binnen uitziet? Vraag de gratis VR bril aan en ontdek onze tassengroothandel in een 360° video.

dugros vr-bril

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via (31)186 630 270 of klantenservice@dugros.nl.
Je kan ons ook altijd een bericht sturen via LinkedIn, Facebook of Instagram