Diverse tassenmerken van Dugros

Bij Dugros hebben we meer dan 15 unieke tassenmerken. Hierdoor kunnen we jou voorzien van een compleet aanbod. Van lederen tassen met tijdloze, maar verrassende designs tot trendy tassen van PU leer. Met ons aanbod stellen wij tassen beschikbaar voor kinderen, dames en heren. Zo is er altijd een tas die past.

Leren dames- en herentassen en accessoires

Als je op zoek bent naar leren dames- en herentassen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze populairste merken zijn Micmacbags, Hide & Stitches, Charm London en Beagles. In het assortiment van deze merken vind je schoudertassen, handtassen, laptoptassen, rugzakken, telefoontasjes en meer. Naast tassen verkopen we ook diverse leren accessoires, zoals riemen, toilettassen, barbecueschorten en -handschoenen.

Tassen voor kinderen

Ook voor kinderen is het belangrijk om een goede tas te hebben. Kinderen hebben behoefte aan een stevige rugzak. Onze topmerken voor kinderrugzakken zijn ZEBRA en Beagles Originals. Deze merken bieden kinderrugzakken aan die perfect zijn voor school, zwemles, sport en vele andere avonturen.

Onze merken online en offline inkopen

Als (online) groothandel is tassen maken wij het mogelijk om onze tassen online en offline in te kopen. Koop jouw tassen online in via onze webshop of bezoek onze Cash & Carry en koop onze tassen fysiek in. Ben je nog geen klant, maar wel nieuwsgierig naar onze producten? Maak dan direct een gratis demo-account aan.