Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Voorbereiding

Elke ochtend staat Alejandro op om zich klaar te maken voor school. Hij zit nu in groep 7 en neemt elke dag zijn Beagles tas mee naar school. Aangezien de tas dagelijks gebruikt wordt, moet hij tegen een stootje kunnen. Daarnaast moet Alejandro ook een aantal belangrijke spullen meenemen, namelijk:

  • Een grote map
  • Drinkfles
  • Broodtrommel
  • Een aantal snoepjes of snacks

"Wat ik zo fijn vind aan deze tas, is dat hij lekker groot is. Ik moet namelijk altijd een grote map meenemen die niet zomaar in alle tassen past! Gelukkig past ‘ie wel met gemak in deze rugzak. Ik vind het ook fijn dat mijn fles een apart vakje heeft in de tas. Zo kan deze niet gaan rollen en andere spullen beschadigen. Verder zit er nog een klein ritsvakje aan de voorkant. Dit vakje gebruik ik altijd voor mijn snoepjes. Dat is dus ook direct mijn favoriete vakje."

Getest - 17798 - multi

Voor jongens en meisjes

Deze rugzak van Beagles Originals is voor jongens en meisjes. Alejandro vindt de kleur van zijn tas heel handig: "Door het gele voorvakje kan ik hem makkelijk vinden tussen alle andere tassen aan de kapstok."

Andere eigenschappen die deze tas een fijne tas voor de basisschool maken zijn de verstelbare en opgevulde schouderbanden, het speciale laptopvak (13,3 inch) en het middenvak dat schriften en broodtrommels gescheiden kan houden.

 

Bent u al klant en wilt u deze tas inkopen? Log in, vul de productnummers in en bestel!

17798  - roze

Deze tas inkopen?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!