Waarom Beagles Originals Torrent?

Aangezien Madeira bekend staat om de mooie wandelroutes, komt de keuze om een rugzak mee te nemen niet onverwachts. Tijdens het wandelen is het namelijk fijn om de handen vrij te hebben. Waarom is de keuze dan uitgegaan naar de Torrent serie van Beagles Originals?

Mijn oog viel direct op het extra mesh vak aan de zijkant. Voor deze vakantie was het namelijk een must om zonder gedoe mijn waterfles te kunnen pakken. Zo'n mesh vak is dus perfect om een waterfles in mee te nemen. Naast het mesh vak hebben de vele aparte vakken aan de binnenkant van de tas mij overtuigd om de tas te kopen.

Uiteindelijk is de keuze uitgegaan naar de donkergrijze Torrent rugzak met een laptopruimte van 13,3 inch. Een grote rugzak was voor mij namelijk niet nodig.

Dit zijn de pluspunten samengevat:

Het ruime voorvak; genoeg ruimte voor kleine kwestbare essentials, zoals een compact camera of zonnebril

Door het meshvak kon er makkelijk 500 ml ijskoud water mee!

De  extra vakken in het grote vak gaven mij de mogelijkheid om georganiseerd op pad te gaan

Door het handvat ook makkelijk als handtas te dragen, voor als het even te zwaar wordt

Eén ding weet ik in ieder geval zeker; voor deze rugzak is geen berg te hoog!

Tijdens de reis

De rugzak werd tijdens de heenreis gebruikt als handbagage. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een rugzak. Door de verschillende vakken kon ik mijn paspoort en vaccinatieboekje apart opbergen, maar ook mijn iPad, opladers, zonnebril en compact camera hadden allemaal een apart vakje. 

Naast deze items had ik nog genoeg ruimte in het hoofdvak om spullen mee te nemen. Zonder problemen nam ik nog een leesboek, een spelletje een puzzelboek en wat snacks mee.

Tijdens het wandelen was ik dus heel blij dat ik voor deze rugzak had gekozen. Belangrijke spullen, zoals mijn telefoon en portemonnee, kon ik opbergen in een apart vak. Mijn waterfles kon ik aan de zijkant van de tas meenemen. Hierdoor bleef er in de tas genoeg ruimte over voor mijn windjack, extra drinken en wat eten.

Minpunten? Die kan ik niet verzinnen. Deze rugzak gaat de volgende keer weer met mij mee op vakantie en kan het aan iedereen aanraden om deze rugzak mee te nemen. Aangezien de rugzak van zichzelf heel licht is, is hij ook perfect voor kinderen.

Getest - 20057 - 13,3 inch

Kies uw favoriet!

De Beagles Originals Torrent rugzak is beschikbaar in twee verschillende maten. Ik heb de kleinste tas getest. Mocht je meer mee willen nemen? Dan raad ik aan om de tas grotere rugzak mee te nemen.

Naast twee verschillende maten is er ook keuze uit verschillende kleuren;
Donkergrijs, (licht)blauw, geel, okergeel, roze, oranje, groen, rood en zwart.

Bent u al klant? Log in, vul de productnummers in en bestel!

18168 - 15,6 inch

Deze tas in uw winkel?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!