Voorbereiding

Een rugzak is tijdens het hiken of een andere flinke wandeling onmisbaar. Gezien het warme weer en het niveau van de wandeling heeft Merel voor de Beagles Originals Outdoor gekozen. Ze ging namelijk de Mullerthal Trail #2 in Luxemburg lopen. "Voordat ik wegging, heb ik echt wel even getwijfeld of al mijn benodigdheden in deze tas pasten. Het heeft mij verrast hoeveel opbergmogelijkheden deze tas bleek te hebben.", aldus Merel.

Dit heeft Merel ingepakt:

  • Voldoende drinkwater en eten
  • Telefoon
  • Compactcamera
  • Mini EHBO kit
  • Zonnebrand, zonnebril en pet
  • Portemonnee/persoonsdocumenten
  • Sleutelbos
  • Routekaart
  • Extra lange lijn en eten voor de hond

"In deze wandelomgeving is genoeg natuurwater, dus veel extra drinkwater voor de hond hoefde ik niet mee te nemen."

Tijdens de wandeling

Deze wandeling was van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. In de ochtend is het vaak nog fris, waardoor laagjes ideaal zijn. In de tas is hiervoor geen plek, maar 'buiten' de tas is er nog genoeg pakruimte. Een jas kunt u opgerold of opgevouwen onderaan de tas vastmaken met de verstelbare banden. Ideaal, zegt Merel. Dit is ook heel geschikt om een handdoek of matje mee te nemen. Aan de zijkanten zitten elastische meshvakken waarin prima een 0,75L drinkfles meegenomen kan worden. Geen water bij, maar wel een extra paar schoenen of sandalen? Hier zijn deze meshvakken ook voor geschikt.
 
"We hebben geluk met het weer en in de middag loopt de temperatuur flink op. Doordat het achterpand en de schouderbanden met mesh gevoerd zijn, wordt het geen warme zweterige plek op de rug. Daarnaast hoeft u door de handige vakken ook niet te graaien als u even snel de zonnebrand wilt pakken. Dit maakt het voor mij de ideale rugzak! Nu nog een volgende wandeling uitstippelen…"

Getest - 20240 - 13,3 inch

Drie verschillende maten

Neem je voor meer personen spullen mee of wilt u de tas ook gebruiken voor werk/studie of bijvoorbeeld handbagage? Dan raadt Merel persoonlijk de grotere maat aan. Voor kinderen of kortere wandelingen is de kleine maat ook prima. Ze hebben allemaal dezelfde fijne eigenschappen.

Er zijn dus 3 maten in 6 kleuren (20241, 20239, 20240)

Bent u al klant? Log in, vul de productnummers in en bestel!

20239 - 15,6 inch

Deze tas inkopen?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!