Welkom bij Dugros!

Wat leuk dat je enthousiast bent over Dugros en onze producten. Wij zijn in ieder geval heel blij dat je een klantaanvraag hebt gedaan. Binnen enkele werkdagen ontvang je een mail met een bevestiging. Wanneer je deze mail hebt gehad, kan je jouw eerste bestelling plaatsen!

Meer dan alleen inkopen

Wij vinden het belangrijk dat we jou meer dan alleen mooie tassen kunnen leveren. Daarom vind je in jouw klantaccount verschillende voordelen waar je van kan profiteren:

Het favorietenlijstje
Binnen jouw account vind je een favorietenlijstje, dus wil je bepaalde producten vaker inkopen of spaar je ze liever op voor een grotere bestelling? Dan is het favorietenlijstje ideaal!

De beeldbank
De beelden die worden gemaakt, mag jij ook gebruiken. Onder aan de website zie jij het kopje 'beeldbank' onder Dugros+. Wanneer je hierop klikt, vind je alle productbeelden per merk en heb je toegang tot alle fotoshootbeelden die zijn gemaakt.

Inspiratie
Om de nieuwste tassentrends aan jou aan te kunnen bieden, zijn wij elke dag aan het trendwatchen. Voor elk seizoen bieden we een up-to-date trendrapport aan, zodat je precies weet welke tassen perfect passen bij het seizoen.