Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

De vakanties worden of zijn weer geboekt! Veel consumenten kunnen hierdoor hun geluk niet op en staan te trappelen om hun nieuwe backpack, koffer of tas in te pakken. In deze blog beschrijven wij 5 reistrends die in 2022 wat extra aandacht verdienen.

Natuur & avontuur

Praktische rugzakken én goede wandelschoenen. Dat zijn de belangrijkste elementen van een avontuurlijke vakantie. Nu het reizen weer net wat makkelijk gaat, zijn er veel mensen die niet kunnen wachten om hun backpack te pakken en eropuit te gaan. Of dit nu een reis is naar Azië of een stevige wandelvakantie in Nederland, voor beide komt een kwalitatieve tas goed van pas.

Het merk Beagles Originals heeft twee series die perfect matchen met dit soort vakanties. De tassen uit de series Beagles Originals Outdoor en Torrent zijn perfect. De rugzakken zijn ruim en geven de optie om makkelijk spullen mee te nemen. De heuptas is bijvoorbeeld weer handig voor belangrijke spullen. Zo zijn deze altijd binnen handbereik en is het kwijtraken van deze spullen geen optie meer.

Beagles Originals Torrent - 20244 & 20242

"See the world. It's more fantastic than any dream"

- Ray Bradbury - 

 

Bewust reizen

Reizen is natuurlijk fantastisch. Toch komen er bij reizen ook dingen kijken waar u misschien liever niet aan denkt, maar hierbij stilstaan is wel belangrijk. Bewust reizen met meer oog voor het milieu. Als iedereen hier (kleine) stapjes in zet, kunnen we samen meer invloed hebben. De eerste stap is al gezet met de nieuwe tassen van PE-Florence. De tassen uit de serie Leisure zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar katoen.

Natuurlijk is dit niet de enige optie. Ook onze reistassen zijn perfect om mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens een treinreis. Er past veel in en zijn makkelijk mee te nemen. 

 

Vakantie met kinderen

Hoe leuk is het om met de kinderen op vakantie te gaan? Misschien is dit wel de eerste keer dat ze op reis gaan en vinden ze het enorm spannend. Om de kinderen nog meer bij de vakantie te betrekken, kunt u een eigen rugtasje of koffertje aan uw kinderen geven. Ze kunnen dan hun eigen belangrijke spullen inpakken. Dat is toch leuk?

De kleine tasjes nemen ook niet zo veel ruimte in beslag, dus ze zijn makkelijk mee te nemen in de auto, trein of het vliegtuig. Daarnaast vinden de kinderen het vast heel leuk om zelf hun eigen tasje te dragen. Ga voor deze trend voor de Beagles Originals Kids Adventure tassen!

Beagles Originals Outdoor -  187121200 & 18703036

Afbeelding van Unsplash


Overige reistrends

De voorgaande drie trends zijn misschien wel de populairste, maar het zijn niet de enige reistrends van 2022. Hieronder ontdekt u nog 2 trends die in 2022 onmisbaar zijn.

  • Workations: het draait hier om een combinatie van werken en vakantie houden. Een combinatie die u niet verwacht, maar die wel steeds vaker voorkomt. Een werkvakantie verhoogd de producitiviteit en dat kan iedereen wel eens gebruiken. Het enige wat nodig is tijdens een workation is een goede, stevige laptoptas.
  • Digital-detox: volledig offline gaan, dat is wat een digital-detox vakantie is. Het afsluiten van alle online prikkels zorgt voor volledige ontspanning. Wat heeft u nodig? Een goede strandtas waarin lekker veel tijdschriften passen.

De juiste reisproducten inkopen bij Dugros?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!