De nominering

Op 16 maart 2022 was het zover; Dugros is genomineerd voor de Ondernemersprijs van de Hoeksche Waard. De Ondernemersprijs wordt uitgereikt ter stimulering van de Ondernemersvereniging van de Hoeksche Waard. Om genomineerd te worden is durf, lef, gedrevenheid, oog voor groei, duurzaamheid en continuïteit nodig. Wij, als gedreven Dugrosianen, konden deze kans niet aan ons voorbij laten gaan. Daardoor hebben we er alles aan gedaan om zoveel mogelijk stemmen te bemachtigen. Met succes, want voor we het wisten, stonden we in de top 5 en werd het bedrijfsbezoek al gepland.

" Tijdens het jurybezoek waande ik me in een vrouwenparadijs "

- Stefanie Verrijp - 

Het bedrijfsbezoek

De vierkoppige jury kwam, na ons succes om in de top 5 te komen langs voor een bedrijfsbezoek. Eric Klop, Caspert van der Wel, Steven Corijn en Stefanie Verrijp werden enthousiast ontvangen door Bas Duifhuizen. Na een rondleiding door het gehele pand gingen de juryleden met een lach op hun gezicht weer naar buiten. Het leukste was dat Stefanie ons pand een vrouwenparadijs noemde.

Dat Bas zo enthousiast kon vertellen over Dugros heeft ons ook een extra zetje naar de overwinning gegeven. Op 3 mei werd bekend dat we bij de top 3 zaten en we ons klaar konden maken voor het Ondernemersgala.

 

Het Ondernemersgala

Bas, Pieter en Arnout maakten zich op 16 mei klaar om naar het Ondernemersgala te gaan. De presentator, Steven van Wijk, wist er een feestelijke en spannende avond van te maken waarin de welverdiende awards werden uitgedeeld. Steven Corijn en Stefanie Verrijp mochten ons de Hoeksche Waardse Ondernemersprijs overhandigen. Daarbij kregen we het juryoordeel te horen:

"Bij Dugros zien we gepassioneerde, gedreven en sociaal betrokken ondernemers. Dugros is internationaal actief joint venture fabriek in India. Binnen het bedrijf is veel creativiteit aanwezig; alle tassenlijnen zijn zelf ontwikkeld. De productgedrevenheid is enorm. Het familiebedrijf Dugros kenmerkt zich door vertrouwen in eigen kunnen, waarbij de basis van marktkoopman nog altijd herkenbaar is."

Prachtige complimenten waar we allemaal enorm trots op zijn.


De overwinning vieren!

Dat Bas, Pieter en Arnout deze prijs op maandagavond in ontvangst mochten nemen, kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De taarten waren binnen no-time besteld en dinsdagmiddag namen we een momentje om deze overwinning met alle collega's te vieren.

"We zijn trots op ons schitterende bedrijf en onze medewerkers, want zonder jullie was dit natuurlijk nooit gelukt.", zegt Pieter Duifhuizen. Na deze uitspraak genoot iedereen van een stukje taart en begon de tijd waarin we zullen terugkijken naar dit mooie moment.