Tip 1: Creëer meer sfeer met gratis POS-materiaal

We begrijpen als geen ander dat het neerzetten van een merk lastiger is als je diverse merken in jouw winkel hebt staan. Om Charm London meer op te laten vallen, hebben we gratis POS-materiaal gecreërd die het merk meer kan laten stralen. Door gebruik te maken van tassenstandaards met logo of een tafeldisplay laat je Charm London al meer opvallen in jouw winkel en stimuleer je de verkoop.

Tip 2: Plan een give-away samenwerking met ons!

Zou je graag een winactie willen plannen, maar weet je niet welke producten je daar het beste voor in kan zetten of wil je dat er een mooie afbeelding voor wordt opgemaakt? Dan regelen wij! In overleg bespreken we welke producten je wilt weggeven en wat je hiervoor nodig hebt. Hebben we een duidelijk plan opgesteld? Dan sturen wij de gekozen producten naar je op, zodat jij er geen extra kosten hebt aan de give-away.

Tip 3: Geef online meer aandacht aan het merk

Wist je dat wij al onze product- en sfeerfoto's beschikbaar stellen? Deze kan je vinden in onze beeldbank. Wanneer je inlogt op jouw account, vind je onderaan de pagina een link. Hier kan je alle foto's vinden. Deze mag je gebruiken op jouw social media kanalen, website en nieuwsbrieven.

Tip 4: Toon de juiste producten in jouw etalage

Elk halfjaar brengen wij nieuwe series tassen en accessoires uit. Dat doen we niet voor niets, want deze tassen zijn afgestemd op de laatste trends. Dit betekent dat jouw potentiële klant op zoek is naar deze trends en daar het liefst een item van kopen. Laat daarom geen oude modellen in jouw etalage staan, maar wissel deze af met de nieuwste modellen en kleuren. Zo trek je meer bezoekers naar je toe en stimuleer je de verkoop. 

Meer inspiratie en tips nodig?

Ook wij zijn volop bezig met de branding van Charm London. Volg ons op Instagram en Tiktok voor inspiratie, tips en om op de hoogte te blijven van de nieuwste items! Bij vragen kan je terecht bij marketing@dugros.nl