Een dagje Italië, maar dan in Nederland

Het inkoopfestival dat 27 maart 2023 plaatsvond was weer een groot succes! Bij binnenkomst werden onze klanten ondergedompeld in een Italiaanse sfeer. Om de dag goed te beginnen was er een barista van Coffee on Wheels aanwezig die de meest heerlijke koffie maakte.

Tijdens het festival konden klanten onze nieuwste producten bekijken in een versierde Cash & Carry en showroom. In de showroom hadden onze klanten de mogelijkheid om een praatje te maken met Collonil om meer te leren over leerverzorging en Wedigify voor online vindbaarheid van websites.

Dat niet alleen, want tussendoor was er de mogelijkheid om Italiaanse wijnen te proeven tijdens een proeverij van Jaap. Daar kon het proeven van de lekkerste chips van Hoeksche Chips niet bij ontbreken.

Om alles vast te leggen hebben we een photobooth gehuurd bij Doe het Selfiebox. Hier zijn de hele dag de leukste foto's gemaakt!

Heb je deze dag gemist, maar wil je er de volgende keer bij zijn?

Het was een fantastische dag waarbij onze klanten hun nieuwe zomerassortiment net even anders konden inkopen. Wij kijken met trots terug op deze dag en willen alle klanten die aanwezig waren bedanken voor de gezellige dag. We kijken uit naar de volgende editie!  Wil je de volgende editie niet missen? Zorg er dan voor dat je nieuwsbrief goed in de gaten houdt. Volg je ons liever op social media? Vergeet dan niet onze Instagram, LinkedIn en Facebookpagina's te volgen!