Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Het Inkoopfestival is een dag vol acties, eten en plezier. Je krijgt de kans om met verschillende experts te spreken die jou meer kunnen vertellen over de trends van het aankomende modeseizoen en de trends op het gebied van online vindbaarheid. Dat is niet het enige. Wanneer je onze producten inkoopt, ontvang je 5% korting over het gehele bedrag. Kom je later op de avond? Geniet dan van een lekkere pizza uit de Pizzabus Divino en een Italiaanse ijsje van de Gebo. Zien wij jou 27 maart?

Maak kennis met...

Jaap & Ellen

"We laten je proeven van de wijnen die wij te bieden hebben. We nemen de lekkerste Italiaanse wijnen mee. Jij geniet, terwijl wij meer vertellen over onze wijnen. Je zal jouw favoriete wijn van dit moment herkennen, maar ben je ook klaar om nieuwe parels te ontdekken?"

Wedigify

"Het wordt steeds belangrijker om online gevonden te worden. Wij kunnen jou precies uitleggen wat je kan doen om beter gevonden te worden binnen de online zoekmachines. Ook als je hier zelf nog niets vanaf weet. Sta jij binnenkort bovenaan in Google?" 

Hoeksche Chips

"Meer weten over de lekkerste chips van de Hoeksche Waard. Wij vertellen graag meer over waar onze chips vandaan komt en hoe wij zijn gegroeid tot het punt waar wij nu staan. Misschien wordt dit wel jouw nieuwe favoriete chips."


5% korting op alles in de Cash & Carry én win zomerse prijzen

De gehele dag koop je onze producten in de Cash & Carry met 5% korting. Daarnaast kan je hele leuke zomerse prijzen winnen!


Italiaans eten en drinken!

Als je aan Italië denkt, denk je aan verse pizza's, heerlijk ijs en barista koffie. Ook hier kan jij tijdens het inkoopfestival heerlijk van genieten:

  • Vers belegde broodjes
  • De beste barista koffie van 10:00 tot 15:00
  • Italiaans ijs van Gebo Gelato vanaf 14:00 uur
  • Verse pizza's van Pizzabus Divino van 17:00 tot 19:00

Vers belegde broodjes

Italiaans ijs van Gebo Gelato

Verse pizza van Pizzabus Divino

De beste barista koffie


Heb je zin in een dagje Italië? Dan hopen we jou 27 maart te zien!