Dugros X Retreev

Je staat aan het begin van je vakantie, zin om de nieuwe bestemming te ontdekken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Op het vliegveld merk je dat je jouw tas verloren bent? Je raakt in paniek en bent bang dat je die tas nooit meer terug zal zien. Wat nu? Door een Retreev Smart Tag aan jouw tas vast te maken, kan iedereen die de tas vindt je helpen om deze snel en veilig bij jou terug te brengen.

Wij leggen je uit wat Retreev Smart Tags zijn en wat jij uit deze samenwerking kan halen!

Wat is een Retreev Smart Tag?

Een Retreev Smart Tag is een innovatief bagagelabel dat ontworpen is om de identiteit van de eigenaar te beschermen en tegelijkertijd garantie te geven op het terugvinden van je bagage wanneer je deze kwijtraakt. In tegenstelling tot gewone bagagelabels bevat de Retreev-tag geen direct zichtbare persoonlijke gegevens, waardoor het risico op identiteitsdiefstal wordt verminderd. De tag is gebouwd om lang mee te gaan, met een ring van verstertkt roestvrij staal die meer dan 50 kg aan kracht kan weerstaan. Wanneer iemand jouw verloren tas vindt, kan de vinder direct contact opnemen door de tag te scannen. 

De voordelen in het kort:

  1. Levenslange garantie
  2. Geen abonnementskosten
  3. Werkt met alle tassen
  4. Geen batterijen nodig

Wat zijn de mogelijkheden?

Voordat we zijn gaan samenwerken met Retreev hebben we nagedacht over de verschillende mogelijkheden. We willen de tags namelijk verkrijgbaar maken voor ieder van onze klanten. Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn voor zowel MKB als grootwinkelbedrijven.

Retreev voor MKB

De Retreev-tags zijn een perfecte aanvulling op jouw huidige assortiment van reisproducten. De tags zullen de huisstijl van onze merken, als Charm London en Beagles Originals, krijgen. Hierdoor zullen ze naadloos aansluiten bij de reistassen en koffers die je al in jouw assortiment hebt. Deze slimme en stijvolle tags zullen bijdragen aan een compleet assortiment.

Retreev voor grootwinkelbedrijven

De Retreev-tags zijn een unieke aanvulling op het huidige assortiment. Wat deze tags zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie, waardoor ze perfect aansluiten op de specifieke behoeften. Maak jouw assortiment compleet met Retreev en geef elke reis een persoonlijke touch.

Wil je specifieke voorbeelden zien? Vraag dan onze Retreev presentaties aan door een e-mail te sturen naar info@dugros.nl. Wij laten alle mogelijkheden zien en bespreken graag de volgende stappen!

Wil je meer weten over Retreev?

Wil je echt alle ins & outs weten van de Retreev-tags? Kijk dan op de website van Retreev! Daar lees je nog meer over de werking van de tags en de voordelen!