Kies voor een relatiegeschenk met logo

Wil jij waardering laten blijken aan jouw medewerkers en relaties? Kies dan voor een relatiegeschenk met logo. Dit draagt niet alleen bij aan het versterken van jouw merk, maar het toont ook waardering voor de samenwerking. Alle producten in onze brochure kunnen gepersonaliseerd worden.

Grote, kleine en duurzame relatiegeschenken

Kleine relatiegeschenken

Ook kleine relatiegeschenken kunnen een grote impact hebben. Zo is er bij ons de mogelijkheid om paraplu's en thermosflessen te bedrukken met logo. Zo kan je met een relatief laag budget toch een geschenk geven die indruk zal achterlaten.

Grote relatiegeschenken

Een alternatief zijn onze grote relatiegeschenken, waaronder bedrukte koffers, rugzakken, sport- en weekendtassen. Vaak wordt er groter uitgepakt tijdens de feestdagen, ds dan zijn deze items perfect als geschenk.

Duurzame relatiegeschenken

Ontdek ook onze collectie duurzame relatiegeschenken. Zo kan ej bij ons kiezen voor het graveren of bedrukken van lederen cardprotectors. Deze tijdloze accessoires zijn geselecteerd om langdurig gebruik te garanderen en de nadruk te leggen op succesvolle samenwerkingen.

Onze werkwijze

Optie 1: productie (zonder personalisatie) uit voorraad leverbaar

Als je kiest voor deze optie dan kies je voor een product die wij uit voorraad kunnen leveren. Na het ontvangen van een order die uit voorraad leverbaar is, is de levertijd vier weken.

Optie 2: custom made order

Bij een custom made order is er sprake van een minimale afname en een eerste orderwaarde. Na het ontvangen van een custom made order is de levertijd vier maanden. Zet je een order in voor de feestmaanden? Zorg er dan voor dat de order uiterlijk in juni bij ons binnen is.

Samen het perfecte relatiegeschenk creëren

Heb je een keuze gemaakt of wil je liever nog met iemand sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via klantenservice@dugros.nl of (31)186 630 270.