Meer over onze riemen

Een riem maakt de outfit af en daarom kan je niet meer zonder in jouw winkel of webshop. Voor veel consumenten is een riem een 'gewoon' product. Niets is minder waar. Wij laten je zien dat onze riemen niet zomaar producten zijn. Wist je dat veel van onze riemen kan inkorten? Dit is hoe je dat doet.

Duurzame productie

Dugros streeft naar een transparante productieketen met zo min mogelijk energieverbruik en afval, onder de beste arbeidsomstandigheden. Hoe wij dit aanpakken? Je leest het in onze duurzaamheidsbeleid. 

Riemen inkopen?

Maak een demo-account aan en neem een kijkje tussen onze trendy riemen. Wil je riemen inkopen? Zet je demo-account dan om in een klantaccount via de ‘klant worden’

Meer dan 150 riemen voor dames en heren

Onze riemen zijn verstelbaar

Koop per stuk in


Leren riemen kopen

Als groothandel in lederwaren bieden wij ook een ruim assortiment aan riemen. Onze dames- en herenriemen koop je in wanneer je zelf wilt. Voor mannen en vrouwen zijn er verschillende riemen en riemenmaten. Om ons assortiment riemen inclusief te maken, hebben nu ook verstelbare riemen in ons assortiment. Wanneer de juiste maat voor jouw klant er niet is, kan je aangeven dat de riem verstelbaar is naar de juiste maat. Hoe doe je dit? Bekijk het video over het inkorten van onze riemen.

Riemen groothandel Dugros

Bij riemen groothandel Dugros vind je meer dan 150 riemen voor dames en heren. Wij produceren al jarenlang leren riemen. Door onze ervaring en expertise kunnen we zeggen dat het hebben van een riem in jouw assortiment essentieel is. Ze zijn namelijk niet alleen stijlvol, maar bieden ook een praktische functie. Of u nu op zoek bent naar een klassieke zwarte riem voor op het werk of een opvallende gekleurde riem om uw casual outfit op te fleuren, we hebben het allemaal.